Απίστευτο βίντεο! Οδηγός του ΟΑΣΘ βρίζει και απειλεί νεαρό παιδί που του έκανε παρατήρηση λίγες μέρες μετά το περιστατικό με τον σταθμάρχη του Μετρό

spot_imgspot_img

Μετά το σοβαρό περιστατικό που συνέβη πριν λίγε ημέρες στο μετρό με τον ελεγκτή να δέχεται τον άγριο ξυλοδαρμό από δύο νεαρούς. Σήμερα βλέπει το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο με την απαράδεκτη συμπεριφορά ενός οδηγού του ΟΑΣΘ σε έναν νεαρό παιδί που πήγαινε στην δουλειά το πρωί με το λεωφορείο ώστε να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Δείτε εδώ το πιο Luxury sex shop που ήρθε και στην Ελλάδα με τα πιο φθηνά πολυτελή ερωτικά παιχνίδια με την μεγαλύτερη ποικιλία

Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι η συμπεριφορά κρατικών υπαλλήλων στην χώρα μας είναι πολλές φορές καταχρηστική, απρεπής και εμπεριέχει ειρωνεία, ύβρης ακόμα και απαξίωση.

Το περιστατικό καταγράφηκε από άλλον επιβάτη καιέλαβε χώρα σήμερα 26/01 το πρωί στο πρώτο δρομολόγιο της γραμμής Χ1 που ξεκινά από το αεροδρόμιο Μακεδονία. Σύμφωνα με μαρτυρίες των επιβατών ο οδηγός ήταν επιδεικτικά αδιάφορος να ξεκινήσει το λεωφορείο στην ώρα του ενώ έπινε καφέ και δεν έδινε σημασία στους επιβάτες που του έλεγαν ότι θέλουν να ξεκινήσει και πως ήδη έχει αργήσει 10 λεπτά από τον προβλεπόμενο χρόνο. Ο οδηγός όμως παρόλο που έγινε παρατήρηση από πολλούς επιβάτες επιτέθηκε σε έναν νεαρό άντρα που μάλλον τον βρήκε πιο ευάλωτο και εκτόξευσε απίστευτες απειλές και ύβρης προς το πρόσωπό του.

Στην συνέχεια οι επιβάτες παρόλο που διαμαρτυρήθηκαν στον ΟΑΣΘ δείχνοντας και το βίντεο με την συμπροφορά του οδηγού το οποίο κάνει πλέον και το γύρο του διαδικτύου. Ο επίσημος ΟΑΣΘ δεν έχει λάβει ακόμα κάποια επίσημη θέση και δεν υπάρχει καμία διάθεση για ποινή στον οδηγό.

Μάλιστα οι νεαροί άντρες αναμένεται να δεχθούν μήνυση από τον ΟΑΣΘ, από τον οδηγό και από συνδικαλιστές γιατί έδωσαν το βίντεο στην δημοσιότητα όπως έχει γίνει και παλιότερα με άλλες υποθέσεις που καταδεικνύαν τέτοιες καταχρηστικές συμπεριφορές σε άλλες περιπτώσεις.

Δείτε εδώ το πιο Luxury sex shop που ήρθε και στην Ελλάδα με τα πιο φθηνά πολυτελή ερωτικά παιχνίδια με την μεγαλύτερη ποικιλία

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img