Αποκλεισμός για Τσιτσιπά και Σάκαρη στον πρώτο αγώνα τους με το εθνόσημο

spot_imgspot_img

Αποκλείστηκαν ο Στέφανος Τσιτσιπάν και η Μαρία Σάκαρη από τους ολυμπιακούς αγώνες στον πρώτο τους αγώνα που φόρεσαν το εθνόσημο. Να θυμίσουμε ότι οι δύο τενίστες αγωνιζόταν μέχρι τώρα χωρίς τον εθνόσημο στις φανέλες τους και είχε ξεσπάσει μεγάλος σάλος με τις εμφανίσεις τους που αντί το εθνόσημο υπήρχαν τα λογότυπα των χορηγών και των εταιρειών.

Εδώ θα βρείτε το μίνι κλιματιστικό που θα κάνει τον καύσωνα όαση με μόλις 29 ευρώ

Οι πολυπροβεβλημένοι Έλληνες τενίστες που έχουν γνωρίσει την αποθέωση από τα ελληνικά ΜΜΕ και χωρίς την δύναμη του κόσμου στις κερκίδες και των αγαπημένων τους προσώπων δεν κατάφερα να κερδίσουν ούτε έναν γύρο με το εθνόσημο στην φανέλα τους. Κατανοούμε ότι είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι χωρίς κόσμο και στις κερκίδες να μη μπορείς να δείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα που μπορεί να τυχαίνει να είναι και υιοί πρωθυπουργών. Στους ολυμπιακούς αγώνες υπερισχύει το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι και δεν υπάρχει χρηματικό έπαθλο, όπως στα μεγάλα Gran slam. Επίσης είναι καλοκαίρι και για τους τενίστες διεθνώς είναι μία περίοδος ξεκούρασης και διακοπών.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε άτυχος για ακόμα μία φορά με τον τραυματισμό του με αποτέλεσμα να αποκλειστεί και ο ίδιος. Εξάλλου είναι και περίοδος φορολογικών δηλώσεων στην Ελλάδα αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να τον προβληματίζει διότι είναι μόνιμος κάτοικος και φορολογούμενος πολίτης Μόντε Κάρλο. Ο τραυματισμός του αυτός μάλιστα τον αφήνει και εκτός από το διπλό τένις με την Μαρία Σάκαρη πιθανότατα.

Εδώ θα βρείτε το μίνι κλιματιστικό που θα κάνει τον καύσωνα όαση με μόλις 29 ευρώ

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img