Πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και την ΝΔ Η Ελλάδα έχει τους περισσότερους νεκρούς στην Ευρώπη (Βίντεο)

spot_imgspot_img

Μία ολόκληρη χώρα θρηνεί και ο υπεύθυνος έχει όνομα. Μία ολόκληρη χώρα έχει φτάσει στο σημείο να έχει έστω έναν κάθε οικογένεια χαμένο άνθρωπο από τον covid και η κυβέρνηση Μητσοτάκη πανηγυρίζει για την τραγική διαχείριση που είχε μέχρι σήμερα.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Από ότι φαίνεται στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στην ΝΔ το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι τα λεφτά και πως θα κάνουν buisness δις εκατομμυρίων αδιαφορώντας εντελώς για τους νεκρούς και την προστασία των πολιτών.

Μετά από 3 χρόνια και αφού απέκλεισαν του Έλληνες τους δίχασαν και τους έκαναν εχθρούς της κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να απειλεί και να εκβιάζει με την ελευθερία των πολιτών για να συνεχίσουν το εμβολιαστικό παραλήρημα ενώ ταυτόχρονα η χώρα βρίσκετε στην κορυφή ως πρωταθλήτρια με τους περισσότερους θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού. Με λίγα λόγια πέθαναν περισσότεροι από οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ αναλογικά με τον πληθυσμό μας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει την απόλυτη ευθύνη για τον εθνικό θρήνο που δημιούργησε. Έδιωξε τους υγειονομικούς άφησε αθωράκιστα τα νοσοκομεία μας. Εμβολίαζε τυφλά τους πολίτες. Στέρησε την ελευθερία σε εκατομμύρια άλλους και το αποτέλεσμα είναι να στείλει περισσότερους από 10.000 ανθρώπους στο φέρετρο ενώ μπορούσαν να σωθούν.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img