Αστυνομικός χωρίς να τηρεί τα μέτρα ασφαλείας τραβολογάει πολίτη που τρέχει κλαίγοντας (Βίντεο)

Δυστυχώς οι μέρες που βιώνουμε είναι πολύ περίεργες και δίνουν το δικαίωμα σε κακούς κρατικούς λειτουργούς να έχουν το άλλοθι και την απόλυτη κάλυψη του κράτους για να ασκούν κατάχρηση εξουσίας και να μην υπάρχει καμία απολύτως ποινή.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η συσκευή μασάζ που σας απαλλάσσει από πόνους στο αυχένα, την πλάτη και άλλα σημεία σαν επαγγελματίας.

Σαφώς θα πρέπει να τονιστεί ότι και οι πολίτες από την μεριά τους θα πρέπει να σεβαστούν τα μέτρα ασφαλείας και την ατομική ευθύνη.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε δύο αστυνομικούς να κάνουν έφοδο σε λεωφορείο χωρίς μαζί με κάμερες τηλεοπτικού σταθμού που παίζουν τον ρόλο του σύγχρονου τσάτσου χωρίς να φορούν γάντια και ν τραβάνε μία έντρομη κοπέλα σαν να είναι εγκληματίας.

Η γυναίκα έντρομη από την συμπροφορά της αστυνομίας και του τηλεοπτικού σταθμού θέλησε. Χωρίς να θέλει να είναι θέαμα του τηλεοπτικού σταθμού και έρμαιο της υγειονομικής ανευθυνότητας των αστυνομικών που την τραβολογούσαν χωρίς γάντια, λες και ήταν σκληρός εγκληματίας.

Να σημειωθεί στο σημείο αυτό ότι η αστυνομία έστησε ολόκληρη επιχείρηση μετά από επικοινωνία του αστυνομικού στο κέντρο επιχειρήσεων μέσω ασυρμάτου για να ψάξει και να βρεί την έντρομη γυναίκα που έτρεξε να αποφύγει τον τηλεοπτικό ρεζιλίκι έντρομη.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η συσκευή μασάζ που σας απαλλάσσει από πόνους στο αυχένα, την πλάτη και άλλα σημεία σαν επαγγελματίας.

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here