Αυτή είναι η κάμερα ασφαλείας που βοήθησε τον Θεσσαλονικιό να πιάσει τον κλέφτη του αυτοκινήτου του (Βίντεο)

spot_imgspot_img

Στις μέρες της καραντίνας οι μικροληστείες και μικροεγκληματικότητα έχει εκτοξευθεί. Η κάλυψη που έχουν οι επιτήδειοι με τις μάσκες αλλά και οι ελεύθερη δρόμοι είναι ο τέλειος συνδυασμός για να δρουν γρήγορα και άνετα.

Έτσι λοιπόν ένας κάτοικος της Θεσσαλονίκης μετά από 2 ληστείες και δεκάδες μικροκλοπές που υπέστη, τοποθέτησε μία κάμερα στο σπίτι του ώστε να βλέπει ποιοι είναι αυτοί που τον έβαλαν στο μάτι.

Όταν αντίκρισε το βίντεο δεν πίστευε στα μάτια του. Όχι μόνο είδε στο βίντεο τον υπάλληλό του, να προσπαθεί να του κλέψει το αυτοκίνητο αλλά να του προσκαλεί και ζημίες στο αυτοκίνητο. Μόλις η κάμερα εντόπισε κίνηση ειδοποίησε το θύμα στέλνοντάς του στο κινητό κλήση και βίντεο και αμέσως το θύμα μίλησε από την εφαρμογή της κάμερας και απέτρεψε το περιστατικό σώζοντας το όχημά του.

Το θύμα ειδοποίησε τις αρχές ότι υπήρχε κάμερα στο σημείο του συμβάντας και αναγνωρίζει τον δράστη. Οι αρχές αμέσως εντόπισαν τον δράστη και τον συνέλαβαν. Θέτοντας μάλιστα τα τεκμήρια ως βασικό στοιχείο του συμβάντος και έγιναν μάλιστα δεκτά από τον εισαγγελέα και την αστυνομία είχε αποτέλεσμα ο δράστης και εργαζόμενος ταυτόχρονα της εταιρείας του θύματος να μπεί αμέσως σε διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Το θύμα μετά΄ από συμφωνία με τον δράστη απέσυρε τις κατηγορίες και την μηνυτήρια αναφορά. Μάλιστα έστειλε ευχαριστήριο e-mail στην εταιρεία για την κάμερα και την εξαιρετική της λειτουργία που το βοήθησε να ξεμπερδέψει ένα κουβάρι μηνών.

Η κάμερα είναι αυτή της LAMAZI

Crazy Napo

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img