Αυτοί είναι η επίσημη θέση τους ΚΤΕΛ και του συνδικάτου για τον οδηγό που πέταξε έξω 11χρόνο σε ερημική τοποθεσία και κινδύνεψε η ζωή του

spot_imgspot_img

Δυστυχώς στην Ελλάδα του 2022 που έχουν χαθεί οι αξίες αλλά και το αίσθημα δικαίου βλέπουμε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους να κάνουν κατάχρηση εξουσίας σε ανήλικους ή ηλικιωμένους ανθρώπους και κανείς να μη τιμωρείται ποτέ. Στην Ελλάδα που η αντίδραση και η οργή της λογικής είναι ένοχη, ενώ η κατάχρηση από τον κάθε έναν απέναντι σε παιδιά καλύπτεται ένοχα με την σιωπή όλων όσων θα έπρεπε πρώτοι να καταδικάσουν αυτές τις συμπεριφορές.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Καμία απολύτως επίσημη θέση δεν έχουν λάβει ούτε τα κτελ αλλά ούτε το συνδικάτο εργαζομένων για το περιστατικό με τον οδηγό του λεωφορείου να έχει μάλιστα κει δεκάδες υποστηρικτές συναδέλφους του χωρίς ωστόσο να τοποθετηθούν δημόσια.

Ένοχη σιωπή και ένοχη ανοχή από τα κτελ και το συνδικάτο εργαζομένων που δεν έχουν θέσει ούτε καν σε διαθεσιμότητα μέχρι την λήξη της δίκης του αυτοφώρου τον οδηγό με την ακραία επικίνδυνη πράξη του απέναντι σε ένα 11 χρόνο παιδί.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Δεν θα μας φανεί παράξενο αν έρθουν και μάρτυρες συνάδελφοί του οδηγού και αν τον υποστηρίξουν βγάζοντας τους γονείς φταίχτες στο τέλος.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img