Βόμβα από Ζαχάροβα – “Ήταν δοσίλογος και συνεργάτης των Ναζί η Κοκό Σανέλ “

spot_imgspot_img

Σαν απάντηση στην απόφαση του οίκου μόδας Σανέλ να μην πουλάει προ’ι’όντα του στην Ρωσία, η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠ.ΕΞ. Μαρία Ζαχάροβα υπενθύμισε τις ναζιστικές καταβολές του οίκου Σανέλ.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Πράγματι η Κοκό Σανέλ υπήρξε δοσίλογος και υποστηρίκτρια των Γερμανών κατακτητών, και όταν διώχθηκε από τις γαλλικές αρχές μετά την απελευθέρωση, με παρέμβαση της συζύγου του Τσώρτσιλ και της βασίλισσας της Αγγλίας, που τις είχε πελάτισσες, την γλύτωσαν προκειμένου να μην αποκαλύψει στην δικαστική ακροαματική διαδικασία πληροφορίες για τις σχέσεις μελών της αγγλικής βασιλικής οικογένειας με το Γ’ Ράιχ και τον Χίτλερ.

Ωστόσο αφού οι ρωσικές αρχές γνωρίζουν την ιστορική σχέση του οίκου Σανέλ με τους ναζιστές, τότε γιατί επέτρεπαν τόσα χρόνια να πουλάει στην ρωσική αγορά, και μόνο τώρα δείχνουν ευαισθησία, επειδή ο οίκος Σανέλ υποστηρίζει την δύση του Ζελένσκι; Όφειλαν να μην επιτρέψουν να εμπορεύεται η Σανέλ στην Ρωσία λόγω ναζιστικού ιστορικού!

Σημασία έχει ότι 8 χρόνια η δημοκρατική επαρχία του Ντονμπάς αντιστάθηκε στην βία του Κιέβου με την αμέριστη υποστήριξη του Ζουγκάνοβ και των πατριωτικών δυνάμεων του Κ.Π.Ρ.Φ. (Κ.Κ.Ρ.Ο.) έχοντας 15.000 θύματα, ανάμεσά τους και Έλληνες ομογενείς, και μόνο όταν ξεκίνησε η εισβολή των ναζιστών του Κιέβου στο Ντονμπάς με στόχο την κατοχή του προκειμένου με τις πλάτες του ΝΑΤΟ, το Κίεβο -τα Σκόπια της περιοχής- να επιτεθεί στην Ρωσία, στο Ροστόβ, τότε πήρε επιτέλους την απόφαση η Μόσχα να ξυπνήσει και να υπερασπιστεί τους Ορθοδόξους δημοκράτες από τη ναζιστική εισβολή του κρατικού μορφώματος του Κιέβου!

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2016
ДВИЖЕНИЕ ГРЕКО-РОССИЙСКОЙ ДРУЖБЫ 2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
03.04.2022

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img