Ούτε ο ίδιος ο Μπουρλά που είναι ο CEO της Pfizer δεν έχει κάνει το εμβόλιο της Pfizer και το παραδέχεται δημόσια σε εκπομπή (Βιντεο) – Δεν έχω κάνει το εμβόλιο λέει φροντίζω για το καλό σας δεν θέλω να σας πάρω την σειρά

spot_imgspot_img

Σε μία δήλωση που θα προκαλέσει θύελλά αντιδράσεων και θα δώσει πολύ τροφή για συζήτηση σε μέσα κοινωνική δικαίωσης.

Αυτή είναι η καλύτερη κάμερα ασφαλείας

Ο CEO της Pfizer Αλμπέρ Μπουρλά δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή του CNBC μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει κάνει το εμβόλιο με τον ίδιο να παραδέχεται ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο.

Το αξιοπερίεργο όμως δεν ήταν η παραδοχή αυτή, αλλά ο τρόπος που απέφυγε να κάνει το εμβόλιο και στο κοντινό μέλλον. Λέγοντας μάλιστα ότι δεν θέλει να πάρει την σειρά κανενός. Προφανώς ο κύριος Μπουρλά πρέπει να μας αγαπάει πολύ και όλα να τα κάνει για την σωτηρία του ανθρώπου θυσιάζοντας μάλιστα τον ίδιο του τον εαυτό με κίνδυνο να προσβληθεί και να πεθάνει από την φονική πανδυμία.

Μάλιστα ο CEO της Pfizer όχι μόνο παραδέχθηκε ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο αλλά θα περιμένει την σειρά του προβάλλοντας μάλιστα ως επιχείρημα το γεγονός ότι είναι μόλις 59 ετών σε καλή κατάσταση υγείας και θέλει πρώτα να κάνουν το εμβόλιο οι ευπαθείς ομάδες και μετά να κάνει αυτός το εμβόλιο.

Στην συνέχεια της συνέντευξης και σε μία προσπάθεια να πείσει τους ανθρώπους να τρέξουν να κάνουν το εμβόλιο που ίδιος και τα στελέχη μάλιστα της Pfizer δεν έχουν κάνει. Είπε ότι εάν εμβολιαζόταν μπροστά στην κάμερα θα βοηθούσε να αυξηθεί η η προθυμία των πολιτών για το εμβόλιο, αλλά τόνισε ότι κανείς από τα στελέχη και το διοικητικό συμβούλιο δεν θα προηγηθούν στη σειρά.

Αυτή είναι η καλύτερη κάμερα ασφαλείας

Άντε καλό εμβολιασμό…. ΣΣΣΣΣ μη το πεις στον λαό και στα πρόβατα μπορεί να ξυπνήσουν.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img