Δεκάδες Χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα εν έτη 2020 μένουν εκτός τηλεκπαίδευσης λόγο οικονομικής αδυναμίας

spot_imgspot_img

Στην Ελλάδα της Νέας Δημοκρατίας του 2020 και του κορωνοϊού, η τηλεκπαίδευση φαίνεται ότι προνόμιο για λίγους.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε δεκάδες εκταμμύρια ευρώ στου ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμού με περίσσια ευκολία. Αφήνοντας στο έλος του θεού δεκάδες χιλιάδες μαθητές που οι γονείς του δεν έχουν την δυνατότητα να διαθέτουν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ίντερνετ στο σπίτι τους.

Αυτό είναι το κουτί που δείχνει τα πάντα Live, όλους τους αγώνες και τις ταινίες και δεν έχει συνδρομές</h2

Από ότι φαίνεται για την κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει μεγαλύτερη σημασία η οικονομική ενίσχυση των ιδιωτικών καναλιών και των καναλαρχών φίλων της παρά η εκπαίδευση των παιδιών.

Αυτή τη στιγμή εκτιμάται ότι περισσότεροι από 15.000 μαθητές δεν έχουν ίντερνετ στο σπίτι τους ούτε και λάπ τοπ ή ηλεκτρονικό υπολογιστή με αποτέλεσμα να φιλοξενούνται τις ώρες της τηλεεκπαίδευσης από άλλους γονείς φίλους των γονέων τους ή από διάφορες εκκλησίες που παραχωρούν τις αίθουσες που κατέχουν για να μπορέσουν κάποιοι από αυτούς τους μαθητές να μην είναι στο έλεός τους.

Ωστόσο και πάλι η κυβέρνηση ακόμα και 5 μήνες μετά, δεν έχει μεριμνήσει για τις πραγματικές και σημαντικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και των μαθητών της. Αφήνοντας χωρίς συνδέσεις ίντερνετ και υπολογιστές δεκάδες χιλιάδες μαθητές.

Μάλλον στην Ελλάδα του 2020 η εκπαίδευση δεν είναι για όλους αλλά προνόμιο των λίγων.

Αυτό είναι το κουτί που δείχνει τα πάντα Live, όλους τους αγώνες και τις ταινίες και δεν έχει συνδρομές</h2

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img