Γυρίζουν την πλάτη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ Ουγγαρία, Βουλγαρία και Πολωνία για αποστολή αεροσκαφών όπλων και στρατευμάτων στην Ουκρανία

spot_imgspot_img

Τριπλό όχι στο Νάτο και την ΕΕ από Βουλγαρία, Πολωνία και Ουγγαρία που όχι μόνο γυρίζουν την πλάτη στις αιτήσεις της ΕΕ και του ΝΑΤΟ να στείλουν στρατεύματα όπλα και αεροσκάφη αλλά αποσύρουν και μία σειρά από κυρώσεις στην Ρωσία.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Πολωνίας Αντρέι Ντούντα απάντησε στον Γενικό Γραμματέα του Νατο ότι η χώρα του δεν πρόκειται να στείλει κανένα αεροπλάνο κατά της Ρωσίας και επικαλέστηκε την χαμηλή επάρκεια σε πολεμικό εξοπλισμό και μάλιστα επισήμανε ότι θα επανεξετάσει ακόμα και το ενδεχόμενο κάποιων κυρώσεων αλλά και την εμπλοκή της ακόμα και στην απλή μεταφορά στρατιωτικού υλικού μέσω της Πολωνίας από άλλες χώρες.

Η Βουλγαρία με την σειρά της μέσω του πρωθυπουργού της Κίριλ Πέτκοφ δήλωσε ότι η χώρα του δεν έχει σκοπό να στείλει ούτε τώρα αλλά ούτε στο μέλλον κανένα μαχητικό αεροσκάφος αλλά ούτε και στρατιωτικό υλικό διότι δεν νιώθει καμία απειλή από την φιλική Ρωσία προς την χώρα του και μάλιστα έκανε και άνοιγμα προς τους Ρώσους τουρίστες.

Η Ουγγαρία εδώ και δύο μέρες έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να δεχθεί την εμπλοκή της στο πόλεμο μέσω του εκπροσώπου τύπου της κυβέρνησης διότι δεν υπάρχει μεγάλη επάρκεια όπλων.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η ανεύθυνη ελληνική κυβέρνηση έχει στείλει μέχρι τώρα 4 C-130 χωρίς να περάσει από την βουλή με προσωπική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img