Εμείς θα πούμε ποιο εμβόλιο θα κάνουν οι πολίτες όχι οι πολίτες δεν θα έχουν δικαίωμα επιλογής λέει ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης (video)

spot_imgspot_img

Σε μία δήλωση που αναμένεται να σηκώσει θύελλά αντιδράσεων. Ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης σε ραδιοφωνική εκπομπή του Σκαι επιβεβαίωσε ότι δεν θα έχει ο πολίτης το δικαίωμα επιλογής του εμβολίου κατά του Κορονοιού.

Αυτή είναι η καλύτερη κάμερα ασφαλείας

Μάλιστα όχι μόνο δεν θα έχει επιλογή αλλά θα είναι υποχρεωμένος να δεχθεί το εμβόλιο που θα του χορηγήσουν χωρίς καν να υπάρχουν μέσα σε αυτά ούτε το Ρωσικό εμβόλιο αλλά ούτε το Κινέζικο.

Μάλιστα ο κύριος Βασίλης Κοντοζαμάνης δεν τοποθετήθηκε καν στο σημείο αυτό αλλά ούτε σχολίασες το γεγονός ότι το Ρωσικό εμβόλιο έχει ήδη 1,2 εκ εφαρμογές χωρίς να έχουν καταγραφεί παρενέργειες.

Το ερώτημα είναι γιατί να μην έχει δικαίωμα ο πολίτης ένα άλλο εμβόλιο πέρα από αυτό της Pfizer pου επεμβαίνει στο κυτταρικό mRna των ανθρώπων; Γιατί απορρίπτουν το κινεζικό ή το ρωσικό εμβόλιο.

Γιατί πρέπει να πάμε σε εμβόλιο των Pfizer και της Moderna που εισχωρούν στα κύτταρα των ανθρώπων.

Αυτή είναι η καλύτερη κάμερα ασφαλείας

Επίσης μέσα στην συνέντευξη αναφέρει ότι θα υπάρχει υπερπληθώρα εμβολίων και θα καλύπτει όλο τον πληθυσμό με άνεση. Αποφεύγοντας να μας πει όμως πόσα εμβόλια παρήγγειλε η Ελλάδα σε ποια τιμή. Με δεδομένο το παρλθόν τα σκάνδαλα ανάμεσα σε πολιτικούς και φαρμακευτικές εταιρείε

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img