Δεν τους ακουμπάει τίποτα πυροβολούν μέρα μεσημέρι οι Ρομά έξω από ΚΕΠ στο Κορωπί όποιον πάρει ο χάρος- Πέτυχαν έναν 50χρονο

spot_imgspot_img

Σε ξέφραγο αμπέλι χωρίς κανένα φόβο προς τους εγκληματίες έχει καταντήσει η Ελλάδα. Φοβάσαι πλέον να κυκλοφορήσεις ακόμα και σε δημόσιες υπηρεσίες μήπως σε πετύχει καμία σφαίρα.

Σήμερα πριν από λίγο ένας Ρομά έβγαλε ένα αυτόματο όπλο και άρχισε να γαζώνει έξω από το ΚΕΠ στο Κορωπί. Εκεί τραυματίστηκε ένας 50χρονος άντρας στο πόδι με διαμπερές τραύμα. Ευτυχώς δεν υπήρχαν χειρότερα.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Ευθύνη για την ζουγκοποίηση της χώρας έχουν οι δικαστικές αρχές, τα ΜΜΕ και η κυβέρνηση Μητσοτάκη που στο περιστατικό με τον νεαρό Ρομά που έπεσε νεκρός από τα πυρά της άμεσης δράσης ενώ βρισκόταν σε κλεμμένο όχημα και δεν σταματούσε. Σύσσωμοι έβγαιναν να κατηγορήσουν τους αστυνομικούς για ανεύθυνη συμπεριφορά και να τους καταδικάσουν ενώ έκαναν το καθήκον τους που δεν ήταν άλλο από το να πατάξουν το έγκλημα.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η κοινωνία των Ρομα να διψάει για αίμα και να γαζώνει όποιον να ‘ναι και όπου να ‘ναι και η αστυνομία να είναι με δεμένα τα χέρια. Στην περιοχή μετά το περιστατικό κλήθηκε η άμεση δράση που κάνει έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη που σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν με ένα σιμή αυτοκίνητο.

Λίγο μετά ο δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ανέφερε: «Πρόκειται για επεισόδιο μεταξύ Αλβανών-Ρομά για τον έλεγχο των ναρκωτικών στην περιοχή» Χωρίς ωστόσο να δίνει περαιτέρω πληροφορίες και χωρίς να είναι σίγουρος επιφυλασσόμενος για τα λεγόμενα του .

Δείτε επίσης: Η κάμερα ασφαλείας που έχει νοημοσύνη , ακολουθεί την κίνηση, μιλάει, ακούει,  και σας προστατεύει χωρίς έξοδα εγκατάστασής 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img