Διακοπές μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού αλλιώς σπίτι σας

spot_imgspot_img

Το καλοκαίρι έρχεται και πολύ Έλληνες είναι αυτοί που υπολογίζουν το μέρος που θέλουν να πάνε για να κάνουν τα ολιγοήμερα μπάνια τους. Αυτό από ότι φαίνεται βρίσκει αντίθετη την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που θέλει να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο της.

Αυτή είναι η απόλυτη συσκευή μασάζ που σας απαλλάσσει από το αυχενικό.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές θα απαγορεύεται η μετακίνηση σε τουριστικές ζώνες για παραπάνω από 4 ώρες αν δεν υπάρχει πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι μόνο με μονοήμερη εκδρομή θα μπορεί κάποιος να μεταβεί στην θάλασσα. Σε περίπτωση που κάποιος είναι κάτοχος εξοχικής κατοικίας θα μπορεί να πάει εκεί αλλά θα του απαγορεύεται να βρίσκετε σε οργανωμένες παραλίες ή μαγαζιά beach bar χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμούς που σημαίνει θα πρέπει να έχει την ομπρέλα του και τον εξοπλισμό του μαζί καθώς και δεν θα πρέπει η περιπλάνησή του να γίνετε περισσότερο από 4 ώρες.

Αυτό το σχέδιο σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη θέλουν να εφαρμοστεί πιλοτικά τον Μάιο ώστε να έχουν μία εικόνα αν μπορεί να είναι εφαρμόσιμο και να στρέψει τους πολίτες προς τον εμβολιασμό.

Αυτή είναι η απόλυτη συσκευή μασάζ που σας απαλλάσσει από το αυχενικό.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img