Διαρροή Survivor: Ποιά αποχωρεί σήμερα

spot_imgspot_img

Μετά από δύο επεισοδιακές μέρες στο Survivor έφτασε πλέον η ημέρα της κρίσης. H Ανθή Σαλαγκούδη μαζί με την Σοφία και την Μαριάνθη είναι οι υποψήφιες για την κόκκινη ομάδα που τέθηκαν στην διαθεσιμότητα του κοινού.

Η αυθεντική συσκευή μασάζ που θα κάνει το άραγμα απόλαυση. Δείτε την κάνοντας κλίκ εδώ.

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα έχει ξεσπάσει τρομερή θύελλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά της Ανθής και της Σοφίας με την Ανθή ωστόσο να κερδίζει με τρομερή διαφορά την αντιπάθεια του κοινού. Μάλιστα σήμερα κορυφαίο hastag στο twitter στο tiktok και στο facebook είναι το #Ανθήφύγε.

Ωστόσο η προώθηση που διαθέτει η Ανθή είναι πολύ μεγάλη από στενό της άνθρωπο που σύμφωνα με πληροφορίες αφιερώνει την μισή αμοιβή της σε αγορά sms. Αυτό είναι και το βασικό πρόβλημα που προβληματίζει την παραγωγή για το πως θα μπορέσουν να βάλουν στόπ σε τέτοιες διαδικασίες.

Η αυθεντική συσκευή μασάζ που θα κάνει το άραγμα απόλαυση. Δείτε την κάνοντας κλίκ εδώ.

Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες εκ των έσω μέχρι τώρα με τα δεδομένα των μετρήσεων που υπάρχουν μέχρι αυτή την στιγμή η Ανθή Σαλαγκούδη φαίνεται ότι θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει. Η παρασιτική παρουσία του survivor σύμφωνα με τους συμπαίκτες της θα αποχαιρετήσει σήμερα το παιχνίδι, αφήνοντας πίσω της όμως πολύ ένταση και διχόνοια μεταξύ της Σοφίας και των υπολοίπων.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img