Δικηγόρος εκπρόσωπος εκδιωχθέντων από την κυβέρνηση νοσηλευτών κάνει τους δημοσιογράφους να καταπιούν την γλώσσα τους (Βίντεο)

spot_imgspot_img

Να καταπιούν την γλώσσα τους αναγκάστηκαν οι δημοσιογράφοι του Mega με τον δικηγόρο Νίκο Διαλυνά να τους αναγκάζει όχι μόνο να μείνουν σιωπηλοί αλλά να συμφωνήσουν και μαζί του.

Ο κύριος Νίκος Διαλυνάς υπερασπίζετε τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς  που αναμένεται να εκδιωχθούν από τις θέσεις εργασίας τους στην μία Σεπτεμβρίου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Μεταξύ άλλων ο κύριος Διαλυνάς και παρότι εμβολιασμένος με μόνο ερώτηση έκανε τους δημοσιογράφους να μην μπορούν να αρθρώσουν λέξη για λίγα δευτερόλεπτα και μάλιστα εξέθεσε και την ίδια την κυβέρνηση με μέτρα που έχει πάρει που θυμίζουν καθεστωτικά κράτη όπως Βόρεια Κορέα.

Συγκεκριμένα ρώτησε «Το ξέρει κανένας; Ότι ο κανονισμός της Ευρωπαϊκής ενώσεως έχει ψηφιστεί στις 14 Ιουνίου το 2021 ο οποίος απαγορεύει την υποχρεωτικότητα του Εμβολίου και μάλιστα έχει δεσμευτικότητα και επανέλαβε στο τέλος. Το ξέρει κανένας;»

«Το ξέρει κανένας;» διερωτήθηκε, ενώ ΣΙΩΠΗ επικράτησε στο στούντιο, καθώς, όπως όλα δείχνουν, στόχος δεν είναι η ανάδειξη της αλήθειας, αλλά το να συνθλιβούν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ όσοι φοβούνται ή διστάζουν να κάνουν το εμβόλιο.

«Έχει ακουστεί», αρκέστηκε να πει μετά από κάποια δευτερόλεπτα ο ένας δημοσιογράφος. «Έχει ακουστεί» «Έχει ακουστεί», την ώρα που όλο το υπόλοιπο πάνελ είχε μία ένοχη σιωπή με κατεβασμένα τα κεφάλια. Γνωρίζοντας ότι από μία Σεπτεμβρίου θα πεινάσουν οικογένειες με εντολή Μητσοτάκη.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img