Δίνουν Μονοκλωνικά με πρωτόκολλα που αλλάζουν σε ένα βράδυ

spot_imgspot_img

Αυτό που όλοι οι Έλληνες σιγοψιθυρίζουν και υποψιάζονται φαίνεται πως γίνετε πράξη από την Ελληνική κυβέρνηση όσο αφορά την χορήγηση των μονοκλωνικών αντισωμάτων. Απ, ότι φαίνεται ο λόγος που τα μονοκλωνικά αγοράστηκαν σε τόσο μικρή ποσότητα και χορηγούνται με το σταγονόμετρο σε απίστευτα επιλεγμένους ασθενής δεν είναι άλλος από το αλά κα΄ρτ δικαίωμα στην ζωή. Με λίγα λόγια ζεις μόνο αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη ή κοινώς “βύσμα”.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η κυβέρνηση Μητστοτάκη και η παρέα της Νέας Δημοκρατίας όσο και αν απειλεί μέσω του υπουργού υγείας Θανάση Πλεύρη ότι θα ασκηθούν ποινικές διώξεις σε όποιον κάνει λόγο για VIP νοσηλείες με ρεζερβέ ΜΕΘ και ρεζερβέ μονοκλωνικά διαψεύδεται πανηγυρικά μέσω αναρτήσεων του Πολάκη που δείχνουν τελικά ότι πάνε χέρι χέρι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Όπως θα δείτε παρακάτω στις επίσημες αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη. γίνετε λόγος για έναν φίλο του που τυγχάνει να είναι και πατέρας της δημάρχου Τηλου της Μαριας της Καμμα που παρόλο την απόρριψή του από την μονοκλωνική θεραπεία μέσα σε μόλις ένα βράδυ άλλαξαν το πρωτόκολλο και τελικά χορηγήθηκε η πολύτιμη θεραπεία που είναι για λίγους.

Ο φίλος του Πολάκη και την κυβέρνησης Μητσοτάκη παρόλο που είναι 76 ετών δικαιούται με εντολή κυβέρνησης δεύτερη ευκαιρία στην ζωή και καλός την δικαιούται. Αλλά η έγκυος που κατέληξε και την είχαν απορρίψει την χορήγηση μάλλον η κυβέρνηση έκρινε ότι δεν αξίζει να ζέι. Ο 42 χρονος που έχασε την ζωή του δεν άξιζε να ζει και ο 35 πατέρας δύο παιδιών κατά την κυβέρνηση Μητσοτάκη και κατά του Θανάση Πλεύρη δεν είχαν την ίδια αξία με του πολιτικοποιημένους φίλους τους.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Όλα τα παραπάνω είναι αυτά που τρομοκρατούν δημοσκοπικά την κυβέρνηση που βλέπει μία τεράστια άνοδο του κόμματος “Έλληνες” του Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος παρόλο που βρίσκετε στην φυλακή ως προφυλακισμένος για ρητορική μίσους και παρόλο που έχει αθωωθεί από την δίκη της Χρυσής Αυγής με τα ποσοστά του αυτή τη στιγμή να είναι πάνω από 5%.

Τελικά ποια είναι τα πραγματικά κριτήρια χορήγησης των μονοκλωνικά και ποιος έχει δεύτερη ευκαιρία στην ζωή κατά την κυβέρνηση;

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img