Διχάζουν την κοινωνία οι υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας – Ειρωνεύονται τους φτωχούς και λοιδορούν όποιον κάνει κριτική

spot_imgspot_img

Μητσοτακισμό φαίνεται ότι έχουν κολλήσει και πολύ από τους υποστηρικτές της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας διχάζοντας και βάζοντας σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή. Δεν είναι λίγοι που αγνωούν την πραγματική εικόνα της οικονομίας και της κοινωνίας και νομίζουν ότι ζουν σε ένα ροζ συνεφάκι όπως ο Άδωνις και ο Πλεύρης.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Το φαινόμενο είναι ακόμα πιο έντονο ειδικά εντός των social media με τους υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας να ειρωνεύονται και να λοιδορούν όποιον έχει αντίθετη άποψη από το κόμμα και την κυβερνητική γραμμ. Μάλιστα δεν δίστασαν πολύ από αυτούς να πούν εκφράσεις σε άνεργους γονείς που στην κυριολεξία δεν ξέρουν τι να ταΐσουν τα παιδιά τους του τύπου. “Καλά να πάθετε”, “Να πάτε να δουλέψετε στα χωράφια μας”, “Είστε άχρηστοι” και άλλα τέτοια προκλητικά και επαίσχυντα μηνύματα που δυναμιτίζουν ακόμα περισσότερο το κλίμα οργής που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία.

Χιλιάδες οικογένειες δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Με τους υποστηρικτές του Μητσοτάκη προφανώς να είναι αρκετοί και μάλλον έχουν λύσει μέσω του κόμματος το βιοποριστικό τους πρόβλημα να χλευάζουν και να κοροϊδεύουν όποιον έχει αντίθετη άποψη για την ακρίβεια και άλλα κοινωνικά ζητήματα που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία στην καθημερινότητά της.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η εικόνα του εξοργισμένου γονέα νοσηλευτή που έχει προσελκύσει σε όλο το διαδίκτυο περισσότερα 300.000 σχόλια με χιλιάδες από αυτά να περιέχουν ειρωνικούς χαρακτηρισμούς λες και είναι γραμμένοι από τον ίδιο τον Άδωνι και τον Πλεύρη.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img