Δουλειά του μέλλοντος έγινε το μπραβιλίκι στην Θεσσαλονίκη με εντολή της κυβέρνησης – Ξύλο και απειλές σε ανεμβολίαστους

spot_imgspot_img

Τρομερή ζήτηση έχουν οι προστάτες καταστημάτων κοινώς (Μπράβοι) σε καφέ μπαρ, νυχτερινά καταστήματα, ακόμα και παιδότοπων μετά τα τελευταία νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Με τα νέα καθεστωτικά μέτρα που έθεσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στους πολίτες έδωσε το δικαίωμα σε καταστηματάρχες να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία πολιτών άνθρωποι του υποκόσμου χωρίς κανένα έλεγχο. Από την άλλη οι καταστηματάρχες έφτασαν σε ένα σημείο διαμάχης με πολίτες για την χρήση τέτοιων μέτρων και αυτός είναι ο λόγος που ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες ψάχνουν έναν άνθρωπο να παρέχει προστασία στο κατάστημα τους και να κάνει αυτός τον έλεγχο ώστε να μην δημιουργείται ένταση μεταξύ καταστήματος και πολιτών.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Αυτή την στιγμή όλα τα γυμναστήρια πολεμικών τεχνών είναι γεμάτα και δεν προλαβαίνουν να τροφοδοτούν με προστάτες – μπράβουν νυχτερινά μαγαζιά, καφέ μπαρ ακόμα και παιδοτόπους όπως μας δήλωση ιδιοκτήτης γυμναστηρίου γνωστός στον χώρο της προστασίας.

Μάλιστα η αγορά έχει ανοίξει τόσο πολύ που όπως λέει όσο η χώρα φτωχαίνει και όσο η κυβέρνηση διαχωρίζει τους πολίτες η δουλειά αυτή αυξάνεται και γίνετε η δουλειά του μέλλοντος για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα οι απολαβές των μπράβων μπορεί να αγγίξουν μέχρι και τα 400 ευρώ ημερισίως με μία μέση τιμή να είναι τα 100 ευρώ την ημέρα. Όπως λένε άνθρωποι του χώρα τώρα με τα νέα μέτρα του covid-19 που έχει πάρει η κυβέρνηση η δουλειά έχει γίνει πιο απαιτητική και κάποιες φορές πρέπει να επεμβαίνουν σε ανθρώπους που δεν αντέχουν πολύ ξύλο πράγμα που όπως λένε είναι το αρνητικό της δουλειάς.

Δείτε επίσης: Η κάμερα ασφαλείας που έχει νοημοσύνη , ακολουθεί την κίνηση, μιλάει, ακούει,  και σας προστατεύει χωρίς έξοδα εγκατάστασής 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img