Έφοδος εφορίας σε Τριαντάφυλλο και αποβολή από το σύστημα της μουσική με εντολή από τηλεφώνημα

spot_imgspot_img

Ο γνωστός τραγουδιστής από σήμερα το πρωί έχει μπει στο στόχαστρο των εκλεκτικών μηχανισμό της Εφορίας αλλά και του ΙΚΑ καθότι απασχολεί και προσωπικό αλλά και άλλων κρατικών εκλεκτικών μηχανισμών όπως η πολεοδομία. Από ότι μαθαίνουμε γίνετε εξοντωτικός έλεγχος σε εισοδήματα που απέκτησε την τελευταία 20ετία ακόμα και σε αυτά που έχουν περαιωθεί.

Η καλύτερη κουρευτική μηχανή από χειρουργικό ατσάλι σε απίστευτη τιμή

Ο εξοντωτικός έλεγχος που έχει ξεκινήσει από σήμερα το πρωί στο πρόσωπό του και στα εισοδήματα της οικογένειάς του σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει κατ εντολή επιφανούς προσώπου της πολιτικής με σκοπό την οικονομική και επαγγελματική του εξόντωση.

Από σήμερα το πρωί δεκάδες τηλεφωνήματα έχουν γίνει, από πρόσωπο που ασχολείται με την πολιτική της Θεσσαλονίκης, σε διάφορους συναδέλφους του, αλλά και αξιωματούχους σε σημαντικές θέσεις υπηρεσιών, ζητώντας να ξεκινήσει ένας νόμιμος άτυπος πόλεμος οικονομικής και επαγγελματικής εξόντωσής του γνωστού τραγουδιστή ενώ αυτός βρίσκετε μέσα στο reality του SKAΙ.

Μάλιστα στα τηλεφωνήματα αυτά έχουν φτάσει μέχρι και σε μεγάλα στελέχη της κυβέρνησης αλλά και αξιουματούχους υπουργείου πολύ υψηλών θέσεων.

Η καλύτερη κουρευτική μηχανή από χειρουργικό ατσάλι σε απίστευτη τιμή

Τα τηλέφωνα ωστόσο δεν περιορίστηκαν μόνο προς εκείνη την κατεύθυνση. Και η βιομηχανία της μουσικής δέχεται πιέσεις από διάφορα πρόσωπα ώστε να αποβληθεί εντελώς ο Τριαντάφυλλος από το σύστημα της μουσικής.

Δεν γνωρίζουμε τον λόγο που έχει ξεκινήσει όλο αυτό στο πρόσωπό του αλλά είναι τρομακτική η δύναμη και η εξουσία που έχουν κάποιοι άνθρωποι επάνω στις ζωές των υπολοίπων. Δίνει την αίσθηση ότι τους ανήκουμε εξ ολοκλήρου.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img