Αυτή είναι η Ελληνική πολιτική στην δυσκολία έγινε μπουχός ο Έλληνας πρόξενος και άφησε πίσω του Έλληνες να πεθαίνουν – Ελληνίδα στην Ουκρανία τον ξεμπροστιάζει στην τηλεόραση (ΒΙΝΤΕΟ)

spot_imgspot_img

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τους υπουργούς του έσπευσαν πρώτοι πρώτοι να δηλώσουν την εχθρική τους διάθεση απέναντι στην Ρωσία. Επέβαλαν κυρώσεις, έστειλαν όπλα, ζήτησαν από τους πρέσβης τους να φύγουν από Ουκρανία και Ρωσία αλλά ξέχασαν μάλλον να τους πουν ότι πρέπει να δείξουν ανδρεία, αυταπάρνηση, τόλμη, υπομονή, πίστη και άλλες αρετές για να σώσουν τους Έλληνες που είναι εγκλωβισμένοι στην Μαριούπολη.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Μάλλον ξέχασαν ότι υπάρχουν Έλληνες εκεί που δήλωσαν ότι ήθελαν να φύγουν στην Ελληνική πρεσβεία αλλά μπροστά στο προσωπικό συμφέρον ποιος νοιάζετε για το λαό.

Απαράδεκτη συμπεριφορά του Έλληνα προξένου στην Ουκρανία που εγκατέλειψε στο έλεός του πολέμου, τους Έλληνες ρίχνοντας τους την ευθύνη στην Ρωσία ενώ οι μισοί σφαγιάζονται από Ουκρανούς εθνικιστές.

Μάλλον ο Έλληνας πρόξενος Μανώλης Ανδρουλάκης κοίταξε να γίνει λαγός και να σώσει μόνο το τομάρι του αδιαφορώντας για την ζωή 1200 παιδιών σύμφωνα με την Ελληνίδα Βαλεντίνα Πασκάλ που τον ξεμπροστιάζει μπροστά στο τηλεοπτικό φακό. Κύριε Μητσοτάκη αυτό είναι το πρότυπό σας αυτές είναι άραγε πολιτικές που τις υιοθετείτε. Κύριε Μητσοτάκη πως πρέπει να τιμωρηθεί κάποιος που προδίδει τον λαό του σε περίοδο πολέμου;

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img