Έγγραφο Βόμβα από Pfizer προς τον Πανελλήνιο ιατρικό σύλλογο που το κρατάνε κρυφό λέει προσοχή το εμβόλιό μας έχει παρενέργειες

spot_imgspot_img

Ποια θα πρέπει άραγε να είναι η τιμωρία όλων αυτών που αποκρύπτουν την αλήθεια; Είναι το ερώτημα που προκύπτει και με τα τελευταία στοιχεία που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας. Δύο νέα έγγραφα από την ίδια την φαρμακευτική Pfizer έφτασαν στον Πανελλήνιο ιατρικό σύλλογο στα οποία η ίδια η εταιρεία Pfizer προειδοποιεί ότι τα εμβόλια της μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην καρδιά και να φέρουν μέχρι και τον θάνατο σε κάποιους. Προειδοποιούν ότι υπάρχουν έντονες παρενέργειες και συγκεκριμένα πιθανότητες μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας από τον εμβολιασμό με τα εμβόλια mRNA.

Παρόλο που τα έγγραφα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν ώς εφόδια για να ξεπεράσει η χώρα μας την πανδημία. Τα ΜΜΕ με την κυβέρνηση τα κρατάνε μυστικά και δεν τα αφήνουν να δούν το φώς της δημοσιότητας. Εμείς γνωρίζοντας ότι θα έχουμε νομικές επιπτώσεις από τον καθεστώς Μητσοτάκη σας τα παρουσιάζουμε.

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

Παρόλο που αυτά τα έγγραφα υπάρχει εντολή άνωθεν να μη δουν το φως της δημοσιότητας και αποκρύπτονται από κυβερνητικά στελέχη και από θεσμικά όργανα του ιατρικού συλλόγου. Παρόλο που τηλεπερσόνες ιατροί “ειδικοί” όπως η κυρία Παγώνη και ο κύριος Βασιλακόπουλος αδιακρίτως και χωρίς κανένα αίσθημα ευθύνης και χωρίς καμία εξατομικευμένη μελέτη λένε δια της τηλεόρασης ολημερίς και ολονυχτίς εμβολιαστείτε δεν υπάρχουν παρενέργειες. Η ίδια η εταιρεία της Pfizer λέει το αντίθετο και μάλιστα θεσμικά και επίσημα.

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον κύριο Κούβελα που μέχρι στιγμής έχει σταθεί στο ύψος του και υπηρετεί στο απόλυτο την επιστήμη του. «Η φαρμακοεπαγρύπνηση έχει πλέον δύο στοιχεία», είπε και συνέχισε: «το ένα είναι να βρούμε τις παρενέργειες που σε αυτό κάποιες συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των κλινικών μελετών, αλλά επειδή στις κλινικές μελέτες ο πληθυσμός που εντάσσεται πληρεί συγκεκριμένα κριτήρια δεν είναι σίγουρο ότι τις πιάνουν. Για αυτό το λόγο περιμένουμε όταν θα κυκλοφορήσει το φάρμακο στον κανονικό πληθυσμό που δεν έχει κριτήρια υγείας να σκάσουν και άλλες παρενέργειες που όπως καταλαβαίνετε ανεβαίνει πολύ ο αριθμός». «Αυτές τις παρενέργειες της κοινότητας θεσμικά προβλέπεται να αναφέρονται από τους ιατρούς, τους επαγγελματίες υγείας, αλλά και τους ασθενείς με έναν μηχανισμό που τον λέμε κίτρινη κάρτα, που είναι και ηλεκτρονική πλέον στον ΕΟΦ, απευθείας στον ΕΟΦ. Όταν μαζευτούν αυτές οι δυνητικές παρενέργειες, τότε τις επεξεργάζονται σε διάφορα επίπεδα. Στην ευρωπαϊκή Ένωση είναι μία υπηρεσία που λέγεται EudraVigilance, η οποία ενημερώνει την ανάλογη επιτροπή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκου και στέλνονται ταυτοχρόνως σε μία υπηρεσία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που βρίσκεται στη Σουηδία, που λέγεται UMC, και αυτοί αποφασίζουν για όλο τον κόσμο. Αν τώρα το σήμα επικινδυνότητας πάει στον ΕΜΑ, αυτό εκτιμάται. Είτε λοιπόν σταματά το φάρμακο αν είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνο, είτε στέλνουν μία οδηγία, την οποία οδηγία είναι υποχρεωμένοι να την περάσουν ο ΕΟΦ και οι οργανισμοί σε αυτό το φύλλο οδηγιών του προϊόντος προς τον καταναλωτή και φυσικά πρέπει να ενημερωθούν οι γιατροί».

Το έγγραφο αυτό λοιπόν, σύμφωνα με τον κ. Κούβελα είναι «μία επιστολή που προωθεί η φαρμακευτική εταιρεία με δικά της έξοδα σε όλο τον ιατρικό κόσμο, προκειμένου να τους πει, ότι υπάρχει είναι μία παρενέργεια που περιμένουμε, οπότε να μην χρησιμοποιηθεί το φάρμακο σε ασθενείς που είναι ευάλωτοι στο συγκεκριμένο σκεύασμα».

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

Η χώρα μας λοιπόν χωρίς καμία ευθύνη και χωρίς κανένα ιατρικό πρωτόκολλο και με μεθόδους καθεστωτικών χωρών κρατώντας μυστικά τέτοια έγγραφα εφαρμόζουν κάθετες υποχρεωτικότητες μη αναλαμβάνοντας καν την ευθύνη.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img