Έγραψαν ιστορία οι Χριστίνα Μπούρμπου και η Μαρία Κυρίδου με παγκόσμιο ρεκόρ με ελληνική ψυχή

spot_imgspot_img

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Με ελληνική ψυχή έγραψαν την δική τους ιστορία τα κορίτσια μας στο ημιτελικό της διπλής κωπηλασίας. Η Χριστίνα Μπούρμπου με την Μαρία Κυρίδου πήραν την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος που θα διεξαχθεί την Πέμπτη και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Εδώ θα βρείτε το μίνι κλιματιστικό που θα κάνει τον καύσωνα όαση με μόλις 29 ευρώ

Οι Ελληνίδες αθλήτριες παρόλο που ήταν στην τέταρτη θέση και αρκετά πίσω για τα πρώτα 1500 μέτρα έκαναν την ολική επαναφορά με έναν εντυπωσιακό και συγκλονιστικό τρόπο. Ανέβασαν τον ρυθμό τους και κατέκτησαν άξια την πρόκριση τους στο τελικό του αγωνίσματος και με μάλιστα με παγκόσμιο ρεκόρ με χρόνο στο 6:48.70. Το προηγούμενο Παγκόσμιο ρεκόρ ήταν 6:49.08 και άνηκε σε πλήρωμα της Νέας Ζηλανδίας από το 2017. Ωστόσο η χαρά για το παγκόσμιο ρεκόρ κράτησε λίγο διότι στην επόμενη προκριματική κούρσα η Νέα Ζηλανδία κατέρριψε εκ νέου το παγκόσμιο ρεκόρ. Αφήνοντας υποσχέσεις για έναν συγκλονιστικό τελικό που αναμένεται να δούμε την Πέμπτη.

Να σημειώσουμε ότι οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες δεν έχουν λάβει την χρηματοδότηση που χρειάζονται για τις προετοιμασίες τους και τα σκάφη τους από το ελληνικό κράτος και την ομοσπονδία τους. Με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος να το επωμίζονται οι ίδιες και οι οικογένειες τους, και ούτε έχουν την προβολή που έχουν άλλοι αθλητές που δεν έχουν πετύχει ακόμα τίποτα με τα ελληνικά χρώματα, ξεχνώντας τα εθνόσημα και φορολογούνται σε χώρες του εξωτερικού και έχουν πολιτικούς συντρόφους για να προβάλλονται συνεχώς…

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και ευχόμαστε ολόψυχα την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Εδώ θα βρείτε το μίνι κλιματιστικό που θα κάνει τον καύσωνα όαση με μόλις 29 ευρώ

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img