Εικόνες τριτοκοσμικές στην Ελλάδα με την φτώχεια πλέον να φτάνει ανθρώπους στο σημείο της εξαθλίωσης.

spot_imgspot_img

Το περιστατικό είναι αληθινό και συνέβη στον ΑΒ Βασιλόπουλο της Αγίας Παρασκευής. Μέσα στην οικονομική ανέχεια που βιώνουμε και την φτωχοποίηση που περιήλθε η χώρα από τις επιλογές Μητσοτάκη υπάρχουν ακόμα άνθρωποι. Και μάλιστα είναι αυτοί που βγάζουν πολύ λίγα και έχουν και οι ίδιοι ανάγκη.

Ενοίκια πάνω από το 50% των μισθών με την κυβέρνηση με τους Έλληνες έχοντες να σκέφτονται μόνο το πως θα βάλουν περισσότερα στην τσέπη τους χωρίς να παράγουν έργο στην ελληνική οικονομία παρά μόνο εκμεταλλευόμενη την περιουσία των προγόνων τους. Μετά το παίζουν ανθρωπιστές και φιλεύσπλαχνοι με δήθεν δάκρυα και πόνο ψυχής. Και φυσικά η κυβέρνηση σε όλο αυτό απλά θεατής γελάει ειρωνικά.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ενέργεια πάνω από 50% του μηνιαίου μισθού.

Κι όμως μία απλή ταμίας που μένει στο ενοίκιο και πληρώνει όλα τα παραπάνω έβαλε τα γυαλιά σε όλους τους δήθεν ανθρώπους που μόλις είδαν το περιστατικό έσπευσαν και αυτοί μετά να το παίξουν άνθρωποι.

Το περιστατικό έχει ως εξής. Πλησιάζει στο ταμείο ένας γηραιός, ρακένδυτος άνδρας, μέ 3-4 κονσέρβες κι ένα γκαζάκι στο καλαθάκι του. Η νεαρή ταμίας κτυπάει τις κονσέρβες και το γκαζάκι στην ταμειακή μηχανή, τον κοιτάει και του λέει: «Φύγετε κύριε, η εταιρεία μας δικαιολογεί κάποια δωρεάν καλάθια». Αυτός την κοιτάει με καλοσύνη, την ευχαριστεί εκατό φορές και της δίνει χίλιες ευχές. Να σημειώσουμε ότι πριν λίγα δευτερόλεπτα κάποιοι πελάτες ζητούσαν να φύγει και κάποιοι άλλοι τον απέφευγαν λες και ήταν λεπρός ενώ δεν του έριχναν ούτε μία ίση ματιά.

Μόλις εκείνος απομακρύνεται, ανοίγει την τσάντα της και βάζει τα χρήματα στο ταμείο από το πορτοφόλι της!! Όσοι ήταν στην ουρά, 2-3 άτομα με γεμάτα καλάθια άνω των 150 ευρώ, έχουν μείνει κάγκελο. Αμέσως της λένε «κοπελιά, να τα πληρώσουμε εμείς. Στο σημείο αυτό θυμήθηκαν ότι δεν μπορεί μάλλον μία ταμίας να βγαίνει πιο μάγκας από εμάς.
Η νεαρή κοπέλα τους κοιτάζει αυστηρά και τους απαντά αποφασιστικά: «Ευχαριστώ, εγώ το αποφάσισα, εγώ θα τα πληρώσω. Ελάτε, παρακαλώ, προχωράτε».

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ένας από αυτούς είχε επάνω του κινητό 1300 ευρώ και αμάξι μόλις βγήκε έξω 120.000 ευρώ. Απλά κατέβασε το κεφάλι και έφυγε με την ντροπή να το κατακλύζει. Ο συγκεκριμένος έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία για όσους τον γνωρίζουν και είναι από αυτούς τους αμείλικτους ιδιοκτήτες που στέλνουν έξωση στον πρώτο μήνα καθυστέρησης.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img