Παντελής Λημναίος : έκανε 4 δημοσιογράφους να τρελαθούν και να ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν (Βίντεο) – Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία ντροπή

spot_imgspot_img

Εργαζόμενος του ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομείου Παντελής Λημναίος βγήκε στην πρωινή εκπομπή του mega και είχε να αντιμετωπίσει 4 δημοσιογράφους που μάλλον μπέρδεψαν τον ρόλο τους και λειτουργήσαν περισσότερο ως δικαστές, ως κυβερνητικοί εκπρόσωποι και ως επιστήμονες παρά ως δημοσιογράφοι.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Μετά από την ερώτηση του δημοσιογράφου: “Tι είναι αυτό που σας φοβίσει και δεν κάνετε το εμβόλιο”. ήρθε η κατηφόρα για τους δημοσιογράφους που πραγματικά δεν ήξεραν που να κρυφτούν.

Ο κύριος Λημναίος ανάγκασε τον δημοσιογράφο Θανάση Φουσικίδη του mega να πεί ψέματα και να πέσει σε ανακρίβειες λέγοντας ότι δεν έχει αποδειχθεί πως οι εανεμβολίαστοι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν το ιό εξ ίσου.

Στην συνέχεια όταν οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι αντιλήφθηκαν την πατάτα που πέταξε ο κύριος Θανάση Φουσικίδης άρχισαν να προσπαθούν να τον βομβαρδίζουν με ερωτήσεις αλλά σε όλες τους απάντησε αποστομωτικά με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να χάνουν την ψυχραιμία τους.

Μέχρι που ο κύριος Φουσικίδης φέρνει ένα παράδειγμα στον κύριο Λημναίο για ασθενής σε κόμμα που και πάλι λαμβάνει μία αποστομωτική απάντηση. Να θυμίσουμε όμως εμείς από την θέση μας στον κύριο Φουσικίδη ότι ο Ελληνικός λαός δεν είναι σε κόμμα.

Μόλις οι δημοσιογράφοι βλέπουν ότι χάνουν τον έλεγχο αναλαμβάνει ο έμπειρος Γιάννη Στρατάκης και αρχίζει σε πανικό να προσπαθεί να προσάψει ταμπέλες στον κύριο Παντελή Λημναίο με φωνές και ένταση. Εκεί ο κεντρικός παρουσιαστή σε ρόλο δικαστή δίνει δίκαιο στον Στρατάκη έχοντας αντιληφθεί πλήρως ότι χάνουν το επικοινωνιακό παιχνίδι με αποτέλεσμα ο κύριος Λημναίος να συνεχίζει τις αποστομωτικές του απαντήσεις.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img