Εκατομμύρια και πάλι στα ΜΜΕ – Ο μόνος κλάδος που παίρνει εκατομμύριά συνεχώς – Όλοι δουλεύουν για να δίνει το κράτος τα λεφτά εκεί

spot_imgspot_img

Τα αίσχη και η άδικη κατανομή του πλούτου στην Ελλάδα συνεχίζεται χωρίς κανένα δισταγμό από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Με κοινή υπουργική απόφαση του υφυπουργού, Θοδωρή Λιβάνιου στον Πρωθυπουργό, και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, και μετά από έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δημοσιεύτηκε σήμερα ότι δοθεί έξτρα ενίσχυση σε ΜΜΕ πανελλαδικής και περιφερειακής εμβέλειας ύψους 20 εκατομυρίων.

Δείτε εδώ το μίνι κλιματιστικό που θα κάνει το σπίτι σας όαση δροσιάς με μόλις 24 ευρώ. Χωρίς εγκατάσταση και έξτρα έξοδα.

Από την ενίσχυση θα ωφεληθούν εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοφωνικοί σταθμοί, καθώς και τηλεοπτικοί σταθμοί της περιφέρειας, που δήθεν επλήγησαν από τις επιπτώσεις της πανδημίας. Εν το μεταξύ τα ΜΜΕ είναι ο μόνος κλάδος που έχει στηριχθεί τόσο πολύ και συνεχώς από την Ελληνική κυβέρνηση με επιχορήγησης και πριμοδότησης. Να σημειωθεί ότι τα λεφτά που δόθηκαν σε επιχειρήσεις είναι επιστρεπτέα με μικρό επιτόκιο ενώ τα λεφτά στα κανάλια είναι μη επιστρεπτέα .

Επίσης είμαστε η μόνη χώρα που στηρίζουμε τα ΜΜΕ ως πληγείσες επιχειρήσεις ως διαφημιστικά μέσα αλλά όχι άμεσα τις επιχειρήσεις που θα αναπτυχθούν και θα κάνουν διαφημίσεις. Με λίγα λόγια στηρίζουμε το μέσω αλλά όχι την βάση της οικονομίας.

Τα λεφτά από την κυβέρνηση Μητσοτάκη φαίνεται ότι πρέπει να πάνε σε συγκεκριμένα χέρια και μάλιστα σε συνεχή βάση. Την ίδια ώρα που υγεία και επιχειρηματικότητα βουλιάζουν με χιλιάδες ανέργους και νέα λουκέτα μπαίνουν συνεχώς και καθημερινά σε όλη την χώρα.

Ωστόσο στον αντίποδα ο ελληνικός λαός φαίνεται να επικροτεί αυτή την τακτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη αφού τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων δείχνουν ότι το κόμμα της ΝΔ είναι σταθερά πρώτο χωρίς μεταβολές.

Δείτε εδώ το μίνι κλιματιστικό που θα κάνει το σπίτι σας όαση δροσιάς με μόλις 24 ευρώ. Χωρίς εγκατάσταση και έξτρα έξοδα.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img