Έξι νεκροί κατά την διάρκεια δοκιμών του εμβολίου της Pfizer

spot_imgspot_img

Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο από την Αμερικανική υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων (FDA) έξι είναι οι συνολικοί νεκροί κατά των κλινικών ερευνών του εμβολίου της Phizer.

Αυτή είναι η κάμερα ασφαλείας που βοήθησε τον Θεσσαλονικιό να πιάσει τον κλέφτη του αυτοκινήτου του (Βίντεο)

Οι δύο πέθαναν σε μικρό χρονικό διάστημα αφότου πήραν το εμβόλιο ενώ άλλοι τέσσερεις πέθαναν από φάρμακα placebo.

Το περίεργο με τους δύο νεκρούς είναι ότι η ηλικία τους ήταν κάτω από 60 έτη και πάνω από 55. Ενώ ο ένας εκ των δύο έχασε την ζωή του από ανακοπή λίγες ημέρες αργότερα.

Ο άλλος ασθενής, ο οποίος ήταν παχύσαρκος και έπασχε από προϋπάρχουσα αθηροσκλήρωση πέθανε από αρτηριοσκλήρωση τρεις ημέρες μετά τη λήψη του πρώτου εμβολιασμού.

Το συγκεκριμένο εύρημα είναι ένα από τα πολλά σημαντικά νέα που παρουσιάζονται στο ενημερωτικό υλικό, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερες από 100 σελίδες αναλύσεων δεδομένων από την FDA και από την Pfizer.

Δείτε παρακάτω τον σχετικό πίνακα.

Αυτή είναι η κάμερα ασφαλείας που βοήθησε τον Θεσσαλονικιό να πιάσει τον κλέφτη του αυτοκινήτου του (Βίντεο)

Η Pfizer αναφέρει στο έγγραφό της, πως οι επίμαχοι θάνατοι αφορούσαν φυσικά αίτια, και δεν σχετίζονταν με τη λήψη του εν λόγω εμβολίου. Στη σελίδα 50 του εγγράφου, διαβάζουμε τα εξής αναφορικά με τους 6 θανάτους:

Μέσα στο έγγραφο της έκθεσης του FDA αναφέρει: Δεδομένα ασφάλειας από περίπου 38 χιλιάδες συμμετέχοντες άνω των 16 ετών, τυχαιοποιημένους 1 προς 1 ως προς το εμβόλιο ή το εικονικό φάρμακο, με μέση διάρκεια επανελέγχου τους 2 μήνες από τη δεύτερη δόση, υποδεικνύουν ένα ευνοϊκό προφίλ ασφαλείας, χωρίς να έχει εντοπιστεί κανένας συγκεκριμένος λόγος ανησυχίας αναφορικά με την ασφάλεια, ο οποίος θα μπορούσε να αποτρέψει την έκδοση μιας Άδειας Έκτακτης Χρήσης (EUA).

ενώ στην τελευταία παράγραφο αναφέρει: Όλοι οι θάνατοι αφορούν περιστατικά που συμβαίνουν στο γενικό πληθυσμό των ηλικιακών ομάδων όπου παρατηρήθηκαν, με παρόμοια συχνότητα.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img