Έκτακτο: Σκέφτεται εκλογές ο Μητσοτάκης φοβάται εκτόξευση του κόμματος Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη και γενικό ξεσηκωμό

spot_imgspot_img

Παρόλο που μόλις εχθές ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Σήμερα από το στενό του πολιτικό περιβάλλον διαρρέει η σκέψη που έχει για πραγματοποίηση εκλογών το καλοκαίρι του 2022.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Μάλιστα οι έντονες φοβίες που έχει ολοένα και μεγαλώνουν βλέποντας την Νέα Δημοκρατία να έχει απώλειες κατά 4% μέσα σε 15 ημέρες και το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη ¨Έλληνες¨ να κερδίζει συνεχώς έδαφος ακόμα και μέσα από την φυλακή. Μάλιστα το πιο ανησυχητικό σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι το γεγονός ότι το κόμμα “Έλληνες” είανι αυτό που ανέβασε κατά 2,7% τα ποσοστά του μέσα σε 15 ημέρες.

Ουσιαστικά το 60% από τις απώλειες των τελευταίων 15 ημερών μετακινήθηκε στον Ηλία Κασιδιάρη.

Η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει δημιουργήσει ένα κλίμα διχασμού και έντασης ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους για τον κόβιντ και έχει εγκλωβιστεί σε ένα επικοινωνιακό αδιέξοδο. Προσπαθεί να συντηρήσει τις δυνάμεις της μόνο από τους εμβολιασμένους και γνωρίζει και βλέπει ως εχθρούς όλους τους ανεμβολίαστους.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ένας ακόμα φόβος είναι να μη δει εντάσεις και οδομαχίες όπως γίνονται εδώ και μήνες σε άλλες χώρες και βρεθεί μπροστά σε μία κοινωνική κρίση. Η φτώχεια και η οικονομική ύφεση σε συνδυασμό με τα λάθη που έκανε η κυβέρνηση αλλά και με τα τελευταία δημοκοπικά δεδομένα φέρνουν πιο κοντά από ποτέ τις εκλογές.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img