Εκτοξεύτηκαν οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα με τα μέτρα κατά του κορονοϊού

spot_imgspot_img

Τρομακτικά τα νούμερα και η ευθύνη μεγάλη για την κυβέρνηση που οδηγεί πλέον εκατοντάδες ανθρώπους στην αυτοκτονία με τα ακραία μέτρα που έχει πάρει.

Αυτό είναι το πολυτελές sex shop 

Ένα σημαντικό στοιχείο που θα έδειχνε ακόμα πιο ξεκάθαρη εικόνα για την ανεπάρκεια της κυβέρνησης και την τεράστια ευθύνη των μέτρων είναι ότι δεν υπάρχουν καταγραφές για τις απόπειρες που έχουν γίνει και δεν είχαν μοιραίο αποτέλεσμα. Για κάποιο περίεργο λόγο δεν καταγράφονται αυτά τα περιστατικά. Άρα ο πραγματικό εκτιμώμενος αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος.

Ωστόσο σύμφωνα με τα πραγματικά στοιχεία οι αυτοκτονίες το 2020 έχουν εκτοξευθεί Περισσότεροι από 500 άτομα αυτοκτονούν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα κάθε χρόνια με μία αυξητική τάση άνω των 8,5%, αφήνοντας πίσω τουλάχιστον 5.000 πενθούντες ετησίως, σύμφωνα με στοιχεία της «Κλίμακας». Ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι το πραγματικό νούμερο μπορεί να είναι το 2021 μέχρι και 25 φορές μεγαλύτερο μέχρι το τέλος του και το ποιο τρομακτικό ακόμα είναι ότι οι απόπειρες αυτοκτονιών μπορεί να είναι μέχρι και 100 φορές περισσότεροι.

Αυτό είναι το πολυτελές sex shop 

Ένα κοινωνιολογικό φαινόμενο που τρομάζει τους ειδικούς αλλά θα πρέπει και την κοινωνία μας είναι ότι αρκετές αυτοκτονίες πριν ολοκληρωθούν ακολουθούν μετά από μία ακραία εγκληματική πράξη.

Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι άντρες μεταξύ 40 και 60 ετών και κατά κύριο επάγγελμα επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img