Εκβιασμός στους γονείς που δεν εμβολιάζονται – Δεν θα μπορεί να πάει το παιδί σχολείο

spot_imgspot_img

Καναλάρχες δημοσιογράφοι και κυβέρνηση βλέπουν μία στασιμότητα στην εμβολιαστική εκστρατεία τις τελευταίες μέρες, παρόλα τις απειλές, την τρομοκρατία και την εξαγορά των 150 ευρώ. Με αποτέλεσμα να σκέφτονται την εφαρμογή νέων ποιο ακραίων μέτρων που θα αναγκάσει πολλούς νέους πολίτες ενεργούς να σπεύσουν να εμβολιαστούν.

Αρκετοί δημοσιογράφοι έχουν δείξει τον δρόμο στην κυβέρνηση αρκετές φορές με ακραίες θέσεις όπως ο κύριος Προτοσάλτε που είχε πει την άποψη ότι οι ανεμβολίαστοι πρέπει να πετιούνται και να μην περιθάλπονται. Η τρομοκρατία είναι η αγαπημένη συνταγή των Ελληνικών ΜΜΕ χέρι χέρι με την κυβέρνηση ώστε να αναγκάσει περισσότερους να εμβολιαστούν.

Διαβάστε επίσης: Το μίνι επαναστατικό κλιματιστικό με προηγμένη τεχνολογία hydro chil που με ελάχιστα χρήματα σας δροσίζει και σας γλιτώνει από την εγκατάσταση και τα έξοδα ενός air contition.

Τις τελευταίες μέρες έχουν πέσει στο τραπέζι προτάσεις από κυβερνητικούς παράγοντες συμπεριλαμβανομένου και τους δημοσιογράφους απόψεις όπως να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός σε έναν γονέα τουλάχιστον που έχει παιδί μέχρι την τρίτη τάξη του λυκείου για να μπορεί να γίνετε δεκτό το παιδί του στο σχολείο. Ειδάλλως θα είναι αναγκασμένο να παρακολουθεί τα μαθήματα μέσω webex.

Αυτό το πλάνο ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί από κάποιο επίσημο στέλεχος της κυβέρνησης. Αλλά από παπαγαλάκια που παίζουν τον ρόλο του προπομπού.

Αναμένουμε τις εξελίξεις των επόμενων ημερών. Αρκετά σημαντικό ρόλο θα παίξει και η πορεία των κρουσμάτων μέχρι τότε αλλά και των εμβολιασμών.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img