Έλληνας δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη από Ταλιμπάν και νοιάζεται για τους Αμερικάνους – Ούτε μία ερώτηση για τους Έλληνες στο Αφγανιστάν

spot_imgspot_img

Μία συνέντευξη από ταλiμπάν πήρε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος του Mega από τον εκπρόσωπο τύπου των ταλιμπάν Σουχαίλ Σαχίν. Ωστόσο οι ερωτήσεις του δημοσιογράφου μας άφησαν λίγο άφωνους και με δεκάδες απορίες. Μία τέτοια δημοσιογραφική επιτυχία θα περίμενε κανείς ότι θα είχε πιο σημαντικές ερωτήσεις που αφορούν κατά βάση την χώρα μας και όσους κατοικούν σε αυτή. Ωστόσο ο Γιάννης Μούτσος έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον για τον Αμερικανικό λαό, για τους Αμερικάνους στρατιώτες και το διακύβευμα αν δεν αποχωρήσουν όλοι μέχρι 31 Αυγούστου από την χώρα του Αφγανιστάν. Ούτε μία ερώτηση δεν έγινε για τους Έλληνες που υπήρξαν και υπάρχουν στο Αφγανιστάν. Ούτε μία ερώτηση δεν έγινε για την Ελλάδα αν την βλέπουν ως εχθρική χώρα, ούτε μία ερώτηση δεν έγινε για τους Έλληνες οδηγούς που διασχίζουν το Αφγανιστάν. Ούτε μία ερώτηση δεν έγινε για το μεταναστευτικό που θα αντιμετωπίσει η χώρα μας από Αφγανούς.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Ωστόσο το γεγονός ότι πήρε μία τέτοια συνέντευξη ήταν μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία και θα περίμενε κανείς να την εκμεταλλευτεί περισσότερο.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img