Το εμβόλιο της Pfizer με κατέστρεψε λέει ο Έλληνας σπρίντερ πρωταθλητής

spot_imgspot_img

Με μία ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό βάζει μπουρλότο στο κυβερνητικό αφήγημα για κάθετο και υποχρεωτικό εμβολιασμό. ο Γιώργος Κουτσοθεοδώρου στην ανάρτησή του εξιστορεί με λεπτομέρεια τι ακριβώς περνάει τους τελευταίους μήνες με τις παρενέργειες του εμβολίου . Το περίεργο όμως και το πιο ανησυχητικό δεν είναι οι παρενέργειες του εμβολίου που εξάλλου είναι γνωστές πλέον σε όλο τον κόσμο και η επικινδυνότητα που έχει. Αλλά ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε από το επίσημο σύστημα υγείας όταν τις ανέφερε. Μέσα στο κείμενό του λέει ότι κανένας δεν δεχόταν να καταγράψει αυτό που του συνέβη ως παρενέργεια εκτός από έναν γιατρό μόνο.

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

Γιατί η χώρα μας δεν αναγνωρίζει καμία από τις παρενέργειες που παρουσιάζονται σε πολίτες που τους αλλάξαν την ζωή; Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη που έχει καταντήσει αντιπρόσωπος της Pfizer δεν πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να υπάρχει διαφάνεια στην καταγραφή των περιστατικών. Για ποιο λόγο ολοένα και περισσότερα περιστατικά βλέπουν το φώς της δημοσιότητας με παρενέργειάς που καταστρέφουν ζωές και η γιατροί αρνούνται να τις καταγράψουν.

Μήπως τελικά κάποιοι σε αυτή την χώρα είναι αρνητές της αλήθειας και αρνητές καταγραφής των παρενεργειών; Δείτε το μήνυμα που ανέβασε ο πρωταθλητής χωρίς να μασάει τα λόγια του στον προσωπικό λογαριασμό του.

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img