Ένα μήνυμα από μία νοσηλεύτρια προς τον Μητσοτάκη που τσακίζει κόκαλα

spot_imgspot_img

Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ είμαι μία νοσηλεύτρια, μητέρα 2 παιδιών πλήρως εμβολιασμένοι όλα πλιν αυτού του εμβολίου, που εργάζομαι εδώ και 2 σχεδόν χρόνια σε MΕΘ covid. Εγώ και χιλιάδες ακόμα γιατροί & συνάδελφοί μου μαζί, είμασταν αυτοί που είδαμε κατάματα 3 κύματα covid να περνάν από πάνω μας και να μας τσακίζουν στην κυριολεξία.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Ήταν σαν να βιώναμε έναν 3ο παγκόσμιο πόλεμο. βάλαμε ανθρώπους σε σακούλες, γιατί δεν επιτρεπόταν κανείς συγγενής να είναι μαζί τους. Αλήθεια έχετε πιάσει ποτέ κρύο άνθρωπο να τον βάλετε σε σακούλα κύριε πρωθυπουργέ; Έχετε ποτέ νοιώσει πως είναι να γίνετε συνήθεια να πιάνεις κρύους ανθρώπους άκαμπτους να τους βάζει σε σακούλες; Eίδαμε τις ανθρώπινες ζωές να χάνονται λες και ήταν φύλλα από ένα δέντρο που ετοιμάζεται για τον χειμώνα και το χειρότερο είναι ότι μας έγινε συνήθεια. Εσείς, η γυναίκα σας, και πολλοί άλλοι πολιτικοί αλλά και επιστήμονες, που σήμερα μας βλέπουν σαν εχθρό τους, βγαίνατε στα μπαλκόνια και χειροκροτούσατε για την προσφορά μας και για τον άνησω αγώνα που δίναμε.

Τότε μας λέγατε ήρωες και σήμερα μας λέτε επικίνδυνους και μας τιμωρείτε γιατί απλά θέλουμε να έχουμε την επιλογή, για το πότε και αν θα κάνουμε το εμβόλιο. Σήμερα κύριε πρωθυπουργέ βγαίνετε και λέτε ότι θέλετε να προστατέψετε την κοινωνία, αλλά και εμάς με το εμβόλιο. Αλλά τότε ήσασταν όλοι απών. Τότε αγοράζαμε μόνοι μας τις μάσκες και τα αντισηπτικά. Βλέπετε τότε δεν περίσσευαν χρήματα για στολές, μάσκες αναπνευστήρες, γάζες, προσωπικό, μονάδες ΜΕΘ και πολλά ακόμα πράγματα που είναι απαραίτητα για να σωθεί ένας άνθρωπος αλλά έπρεπε να πληρωθούν καλά τα κανάλια για να μείνουμε σπίτι. Τότε εμείς είμασταν διατεθειμένοι για να προστατευτούμε και να προστατεύσουμε να πληρώνουμε την μάσκα ακόμα και δέκα φορές πάνω. Αλλά εσείς προτιμήσατε να βγάζετε ειδήσεις ότι η μάσκα δεν χρειάζεται και να απειλείται οποιοδήποτε είχε την δυνατότητα να αγοράσει έστω και ακριβότερα μία μάσκα αφήνοντας μας στο έλεος του ιού. Τότε βλέπετε μάλλον πάλι μας προστατεύατε αλλά με άλλον τρόπο.

Αυτό που ζητάω, απαιτώ και είμαι διατεθειμένη να διεκδικήσω μέχρι τέλος. Και μιλάω ή για το δικό σας τέλος ή για το δικό μας τέλος. Είναι το δικαίωμά μου να ορίσω εγώ στο σώμα μου, τι θα κάνει και πότε, κι να μην υποστεί κανένα βιασμό από κανένα “τηλεπλανόδιο ειδικό”.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Βλέπετε τα 2 παιδιά μου με κοιτάνε στα μάτια και με ρωτάνε τι θα κάνουμε μαμά αν δεν κάνεις το εμβόλιο δεν θα έχουμε λεφτά. Η απάντησή μου σε αυτά είναι θα παλέψουμε, θα βγούμε στο δρόμο, θα ξεσηκωθούμε αν χρειαστεί αλλά θα παλέψουμε όχι γιατί δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο, όχι γιατί τα κανάλια σας με χαρακτηρίζουν αρνητή των εμβολίων και του ιού αλλά γιατί θέλω να έχω το δικαίωμα να ορίζω στο σώμα μου και να μου επιβάλει κανείς τίποτα στο βωμό της δημόσιας υγείας.

Κύριε πρωθυπουργέ θα μας βρείτε απέναντί σας και γινόμαστε πολλοί.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img