Επαναστάτες καρναβαλιστές οι επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης.

spot_imgspot_img

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε να ενταφιάσει τον εμπόριο στην συμπρωτεύουσα και να προκαλέσει τόσο του πολίτες και τους εργαζομένους της όσο και τους επιχειρηματίες σε ένα αντάρτικο χωρίς όρια. Απ ότι φαίνεται πολίτες β διαλογής θεωρεί η κυβέρνηση τους Θεσσαλονικείς με την απόφασή της να την διαχωρίσει από την υπόλοιπη Ελλάδα και να την κρατήσει κλειστεί.

Η καλύτερη κάμερα ασφαλείας που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα. Βλέπει παρακολουθεί 4 άτομα ταυτόχρονα κινείται και παίρνει τηλέφωνο.

Ωστόσο στον αντίποδα οι Θεσσαλονίκη παρόλο που υποφέρει οικονομικά από τις αποφάσεις της κυβέρνησης φαίνεται να προσκυνάει στην κυβέρνηση και να υπακούει στον απόλυτο βαθμό. Σχεδόν όλοι οι θεσμοί της πόλης έχουν προέδρους που ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία. Όπως επίσης το 90% τν δήμων ανίκουν σε δημάρχους της Νέας Δημοκρατίας. Ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει την υποκρισία των Θεσσαλονικέων που ξαφνικά θέλουν να επαναστατήσουν και να ανοίξουν τα καταστήματά τους είναι το ποσοστό των περιφερειακών εκλογών που ήταν συντριπτικό υπέρ της Νέας Δημοκρατίας αλλά και των βουλευτικών εκλογών που επίσης ήταν συντριπτικό υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Συνεπώς μία πόλη, ένας νομός αντιδράει σε κάτι που υποστηρίζει με κλειστά μάτια. Ακόμα και στην τελευταία δημοσκόπηση η Θεσσαλονίκη στηρίζει την Νέα Δημοκρατία με ποσοστό άνω των 40%.

Πόση σημασία τελικά έχουν οι μεμονωμένες φωνές που ακούγονται περί αντάρτικου που θα πάνε κόντρα στην απόφαση της κυβέρνησης ώστε να ανοίξουν τα καταστήματά τους με κάθε κόστος όταν όλος ο λαός της πόλης δείχνει τυφλή εμπειστοσύνη. Εν τέλη ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα απολύτως από κανέναν και απλά για ακόμα μία φορά θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις δήθεν επαναστάτες που μάλλον μοιάζουν με καρναβαλιστές.

Η καλύτερη κάμερα ασφαλείας που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα. Βλέπει παρακολουθεί 4 άτομα ταυτόχρονα κινείται και παίρνει τηλέφωνο.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img