Έρχεται απαγόρευση εισόδου σε τραπεζες και capital control για τους ανεμβολίαστους

spot_imgspot_img

Αποφασισμένη να αποκλείσει εντελώς τους ανεμβολίαστους πολίτες είναι η κυβέρνηση με πολλά κρυφά μέτρα που έχει μέχρι στιγμή κρυμμένα στο μανίκι της. Ωστόσο σύμφωνα με στελέχη του κόμματος οι πληροφορίες μας, λένε ότι ένα από τα επόμενα μέτρα που θα δούμε να υλοποιούνται και μάλιστα αρκετά σύντομα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες στελεχών του κόμματος είναι ο αποκλεισμός εισόδου στους ανεμβολίαστους σε όλες τις τράπεζες. Σκεπτόμενη όμως τις συνέπιες αντίδρασης που θα μπορούσε να έχει μία τέτοια απόφαση από την κυβέρνηση φέρνει ταυτόχρονα με την απαγόρευση και ένα mini capital control αλλά μόνο για τους ανεμβολίαστους ώστε να μην μπορούν να τραβήξουν μεγάλο όγκο χρημάτων ως αντίδραση.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Αυτό το μέτρο υπάρχει στα συρτάρια του Μαξίμου και μάλιστα έχει τρεις μήνες που το έχουν εισηγηθεί κάποιοι “τηλεειδικοί” αλλά και το έχουν έμμεσα ανακοινωσεί.

Μάλιστα υπάρχουν ήδη μέρη που εφαρμόζουν αυτό μέτρο σήμερα και είναι η πολιτεία Έντο στην Νιγηρία το οποίο και έθεσε σε εφαρμογή εχθές ο Γκόντγουιν Ομπασέκι

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img