Έρχεται σκληρότερο Lock down χωρίς καμία έξοδο και περιφρούρηση από στρατό σε κόκκινες περιοχές

spot_imgspot_img

Η ανικανότητα της κυβέρνηση να προστατέψει τους Έλληνες πολίτες από τον φονικό ιό covid-19 αλλά και η ραγδαία συνεχόμενη έξαρση του φονικού ιού ευχόμαστε να μη φέρει στο τραπέζι των μέτρων και μία πρόταση πολύ πιο αυστηρού Lock Down που μοιάζει με ταινίες και έχουμε δει να εφαρμόζεται σε χώρες του εξωτερικού.

Αυτό είναι το κουτί που δείχνει τα πάντα Live, όλους τους αγώνες και τις ταινίες και δεν έχει συνδρομές</h2

Είδαμε το προηγούμενο διάστημα χώρες που έχασαν τον έλεγχο με τον περιορισμό των κρουσμάτων να αναθέτουν στον στρατό την επιβολή της καραντίνας και να επιβάλουν ένα πολύ σκληρό Lock Down.

Είδαμε να απαγορεύουν όλες τις έξοδους για οποιοδήποτε λόγο στις κόκκινες περιοχές που όπως φαίνεται αυτή την στιγμή είναι η Θεσσαλονίκη.

Είδαμε μάλιστα σε κάποιες χώρες να απαγορεύεται στους πολίτες ακόμα και η παραμικρή έξοδος. να υπάρχει περιφρούρηση από ένοπλους στρατιώτες σχεδόν σε κάθε τετράγωνο και οι πολίτες για 2 ή 3 εβδομάδες να λαμβάνουν την τροφή τους σε καλάθια έξω από την πόρτα τους από τον στρατό. Επίσης το σύστημα sms να λειτουργεί για όλους όσους θα χρειάζονται μόνο φάρμακα και φροντίδα αλλά χωρίς να έχουν το δικαίωμα να βγούν από τα σπίτια τους. Αλλά η πλατφόρμα του sms να ειδοποιεί την αίθουσα διοικήσεως του στρατού με τους πολίτες που θέλουν φάρμακα. Τότε να ενεργοποιείται ο μηχανισμός του στρατού και να πηγαίνει στους πολίτες που το έχουν ανάγκη.

Αυτό είναι το κουτί που δείχνει τα πάντα Live, όλους τους αγώνες και τις ταινίες και δεν έχει συνδρομές</h2

Ευχόμαστε να μη χρειαστεί να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και να μη χρειαστεί να υπάρχει και έλεγχος ιατρικός από στρατιωτικούς ιατρούς για τους πολίτες οι οποίοι δεν θα χωράνε στα νοσοκομεία και θα αναγκάζονται να δίνουν μάχη στα σπίτια τους περιορισμένοι.

Προς το παρόν το μέτρο αυτό φαίνεται να είναι μόνο ιδέα και ακραία λύση διαχείρισης επικείμενης κρίσης σε περίπτωση ανεξέλεγκτης αύξησης κρουσμάτων και είναι άγνωστο αν θα γίνει πλάνο από την Ελληνική κυβέρνηση. Ελπίζουμε να μην αντικρίσουμε τέτοιες εικόνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img