Έρχεται υποχρεωτικό τέστ για τουλάχιστον ένα μέλος σε κάθε σπίτι ακόμα και με ομάδες εφόδου

spot_imgspot_img

Μετά και τις τελευταίες εκτιμήσεις των ειδικών φαίνεται πως αρχίζει να χάνεται ο έλεγχος, με τα κρούσματα σήμερα να ξεπερνάνε τα 2600.

Αυτό είναι το κουτί που δείχνει τα πάντα Live και δεν έχει συνδρομές

Ύστερα από συσκέψεις του ΕΟΔΥ και των επιδημιολόγων της χώρας μας έγινε σαφές ότι θα πρέπει να υπάρχει σαφέστερη εικόνα επί πραγματικού δείγματος. Οι φόβοι ακόμα και στους πιο αισιόδοξους είναι ότι τα πραγματικά κρούσματα στην χώρα μπορεί να ξεπερνάνε ακόμα και τις 150.000.

Μία πρόταση που βρήκε σύμφωνους σχεδόν όλους είναι να πολλαπλασιαστούν τα τέστ και να γίνουν ακόμα και υποχρεωτικά αν χρειαστεί. Μάλιστα κάποιοι τολμηροί δεν δίστασαν να θέσουν και ένα πλάνο για ένα τουλάχιστον υποχρεωτικό τεστ σε κάθε σπίτι ακόμα και με ομάδες εφόδου ώστε να γίνετε άμεσα και υποχρεωτικά η δειγματοληψία των πολιτών. Ένα άλλο μέτρο που σκέφτονται να εφαρμόσουν πριν το μέτρο των εφόδων είναι να γίνουν τεστ κορονοιού σε σχολεία κυρίως σε μαθητές Γυμνασίου και λυκείου με αιφνίδιο τρόπο ώστε να μη μπορέσουν οι γονείς να αποφύγουν το τεστ μη στέλνοντας το παιδί τους σχολείο.

Άγνωστο αν τα υποχρεωτικά τεστ που θέλουν να υποβάλουν έναν τουλάχιστον μέλος από κάθε σπίτι θα πληρώνονται από το δημόσιο ή αν θα έχει και συμμετοχή ο πολίτη ή αν θα πληρώνονται εξ ολοκλήρου από τον πολίτη.

Αναμένουμε τις εξελίξεις να δούμε αν μετά το Lock down διατηρηθεί η αυξητική τάση και αν θα ισχύσει κάτι τέτοιο και με ποιον τρόπο.

Αυτό είναι το κουτί που δείχνει τα πάντα Live και δεν έχει συνδρομές

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img