Έρχονται αυξήσεις σε μισθούς δημοσίου και επίδομα κορωνοϊού

spot_imgspot_img

Σε αυξήσεις μισθών στον δημόσιο τομέα σκέφτεται να προβεί η κυβέρνηση από το νέο έτος. Την ίδια ώρα που βυθίζει στην φτώχια εκατομμύρια Έλληνες, με την καθυστερημένη αντίδρασή της, στην επιδημία του κορωνοϊού και στέλνοντας στην ανεργία επ αόριστο όλη την παραγωγική κοινωνία της χώρας.

Αυτό είναι το κουτί που δείχνει τα πάντα Live και δεν έχει συνδρομές

Σύμφωνα με εσωκομματικές πληροφορίες στελεχών της ΝΔ η κυβέρνηση θέλει να κάνει αυξήσεις στον δημόσιο τομέα, με τις πρώτες κατηγορίες να είναι οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές καθώς στην συνέχεια σε σώματα ασφαλείας και στρατό αλλά και ΔΕΚΟ.

Οι αυξήσεις σε κάποιες περιπτώσεις θα ξεπερνάνε ακόμα και το 20% κυρίως στον τομέα υγείας. Μάλιστα από ότι όλα δείχνουν οι αυξήσεις αυτές αν έχουν άμεση εφαρμογή μπορεί αν βρούν την κοινωνία σε καραντίνα μουδιασμένοι προσπαθώντας να μαζέψει το τεράστιο έλλειμμα που έχει προκληθεί μέχρι σήμερα.

Ένα δεύτερο σενάριο που συζητιέται είναι να δημιουργηθεί ένα επίδομα κορωνοϊού για δημοσίους υπαλλήλους που είναι κυρίως στην πρώτη γραμμή αλλά και αυτούς που έχουν επωμιστεί ψυχολογική καταπόνηση με την υποχρεωτική καραντίνα χωρίς να πηγαίνουν στην εργασία τους για μεγάλο διάστημα.

Αυτό είναι το κουτί που δείχνει τα πάντα Live και δεν έχει συνδρομές

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img