Έρχονται νέα μέτρα ακόμα πιο σκληρά για ανεμβολίαστους από την Κυβέρνηση – Ούτε φαγητό δεν θα μπορούν αν αγοράζουν πλέον

spot_imgspot_img

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες από κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και από εξαγγελίες κυβερνητικών παραγόντων και “τηλεειδικών” η κυβέρνηση έχει ήδη έτοιμο το επόμενο σχέδιο αποκλεισμού των ανεμβολίαστων από το κοινωνικό σύνολο.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο εχθρός της ελληνική κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι ανεβολίαστοι και όχι ο ίδιος ο covid-19. Η κυβέρνηση δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με το κακό σύστημα υγείας, με την ανεπάρκεια του συστήματος, με την ελλιπή χρηματοδότησή του, με τα κλεμμένα εκατομμύρια ημέτερων και με τις μίζες κομματικών στελεχών. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το μαχαίρι θα φτάσει ως το κόκαλο και είναι έτοιμη η κυβέρνηση και με τις δυνάμεις καταστολής να επιβάλει σε όλους τους Έλληνες να κάνουν το εμβόλιο ακόμα και δια της βίας.

Ένα από τα επόμενα μέτρα που θα τεθεί σε ισχύ αν δεν ανακοπεί η επέλαση των κρουσμάτων στην χώρα μας είναι να μην έχουν δικαίωμα οι ανεμβολίαστοι ούτε να πηγαίνουν στο super market. Η επίσκεψή τους θα γίνετε μόνο αν έχουν rapid test αρνητικό και θα πρέπει να είναι εντός 24 ώρων και όχι 48 πλέον. Θα οριστεί μάλιστα δύο μέρες την εβδομάδα όπου θα μπορούν να επισκέπτονται το super market και όχι όποτε θέλουν παρόλο το rapid test.

Ένα ακόμα μέτρο που αναμένεται να εφαρμοστεί κοντά στα Χριστούγεννα είναι η αποβολή των ανεμβολίαστων ασθενών από το σύστημα υγείας. Δεν έχει καμία σημασία αν είναι κάποιος ασφαλιστικά ενήμερος και αν πληρώνει τις εισφορές του. Από την εφαρμογή του μέτρου και μετά δεν θα έχει το δικαίωμα να περιθάλπεται με ίσο τρόπο με το εμβολιασμένο. Στην περίπτωση αυτή όταν υπάρχει ένα κρεβάτι για ΜΕΘ και υπάρχουν 1 εμβολιασμένος και 1 ανεμβολίαστος δεν θα έχει σημασία η κατάσταση του κάθε ένα το κρεβάτι θα το δικαιούται ο εμβολιασμένος. Και μάλιστα επειδή αυτό αντιβαίνει το ιατρικό όρκο η κυβέρνηση αναμένεται να βγάλει ΚΥΑ ώστε να δίνει το δικαίωμα στου ιατρούς να μπορούν να το πράξουν.

Δείτε επίσης: Η κάμερα ασφαλείας που έχει νοημοσύνη , ακολουθεί την κίνηση, μιλάει, ακούει,  και σας προστατεύει χωρίς έξοδα εγκατάστασής 

Το τρίτο και πιο σκληρό μέτρο είναι το sms και πάλι μόνο όμως για τους ανεμβολίαστους αυτή την φορά. Δεν θα μπορεί να πάει πουθενά κανείς χωρίς sms και η διάρκεια θα είναι μόλις 1 ώρα. Επίσης μαζί με αυτό θα απαγορεύονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό καθέτως σε όλους τους ανεμβολίαστους.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

1 Comment

  1. ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΙΒΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΒΙΑΙΩΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΣΩΔΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΟΝΔΡΕΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ Η ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΝ ΠΕΦΟΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΥ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΛΟΙΠΩΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΙΣΕΙΣ

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img