Ετοιμάζει τις ανεμογεννήτριες, κοροϊδεύει και τρίβει τα χέρια του – Μία μέρα μετά την δέσμευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για αναδασωτέες περιοχές ανακλήθηκε απόφαση για αναδάσωση!

spot_imgspot_img

Δεν μας κάνει εντύπωση πλέον η κοροϊδία που υφίσταται ο Ελληνικός λαός σε συνεχή βάση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Παρόλο που πριν λίγες ημέρες δεσμευόταν με διάγγελμα μπροστά στις οθόνες μας προς τον Ελληνικό λαό ότι όλες οι καμένες περιοχές θα χαρακτηριστούν αναδασωτέες. Μία μέρα αμέσως μετά τις δηλώσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού, ανακλήθηκε απόφαση αναδάσωσης για τις καμένες περιοχές, έκτασης εμβαδού 2.979 τετραγωνικών μέτρων στο Καστρί Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο.

Δείτε επίσης την απόλυτη κάμερα ασφαλείας με 5Mp φακό που παρακολουθεί την κίνηση σε όλη την έκτασή της.

«Ωστόσο, την Παρασκευή (6/8) δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ νέα απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης», μεταδίδει το tvxs όπως γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών που φέρνει στο φως την υπόθεση, σύμφωνα με την οποία ανακαλείται η παλαιότερη απόφαση και αίρεται η αναδάσωση της περιοχής γιατί «κηρύχτηκε από πλάνη»!

Ο αποχαρακτηρισμός ως αναδασωτέας της έκτασης αποφασίστηκε από τη συντονίστρια Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Δασών Ρεθύμνης στις 15/6/2021.

Προφανώς η κοροϊδία συνεχίζεται. Και από ότι φαίνεται ο μόνος βασικός πυλώνας που ενδιαφέρει τον πρωθυπουργό είναι η επικοινωνιακή του εικόνα που έχει φροντίσει μέσω τον ΜΜΕ και των τηλεοπτικών καναλιών δίνοντας τα συνεχώς δεκάδες εκατομμύρια να μένει στο απυρόβλητο.

Δείτε επίσης την απόλυτη κάμερα ασφαλείας με 5Mp φακό που παρακολουθεί την κίνηση σε όλη την έκτασή της.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img