Ετοιμάζεται για τα χειρότερο δείτε σε πιο πυρηνικό καταφύγιο έχει μεταφερθεί

spot_imgspot_img

Σε μία υπόγεια πόλη στην Σιβηρία έχει μεταβεί ο Ρώσος Πρόεδρος και η οικογένειά του μαζί με αρκετούς επιστήμονες αλλά και αξιωματούχους. Το Πυρηνικό καταφύγιο είναι σχεδιασμένο να αντέξει περισσότερες από 15 πυρηνικές εκρήξεις και έχει αυτονομία και αυτάρκεια για περισσότερο από 40 χρόνια.

»Το καταφύγιο βρίσκεται στην οροσειρά Αλτάι. »Για την ακρίβεια δεν είναι καταφύγιο, αλλά ολόκληρη υπόγεια πόλη που είναι εξοπλισμένη με την πιο σύγχρονη τεχνολογικά μέσα.

Η κατάσταση πλέον φαίνεται ότι έχει φτάσει στα όρια της και η Ρωσία νιώθει αρκετά πιεσμένη με τις κυρώσεις και είναι λογικό να σκέφτεται μία δυνατή αντίδραση που θα προκαλέσει πλήγμα στην υποκρισία της δύσης.

Ωστόσο ο Βλαντιμίρ Πούτιν ακόμα δεν έχει κόψει ούτε το αέριο αλλά ούτε τις εμπορικέ σχέσεις με την Ευρώπη παρόλα που θέλουν με τις κυρώσεις να τον θέσουν εκτός πλανήτη σχεδόν.

Να θυμίσουμε ότι μόλις σήμερα ο Σεργκέι Λαβρόφ είπε κάτι που μάλλον χρίζει αποκωδικοποίησης. “Ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα είναι πυρηνικός και καταστροφικός” Υπάρχει και η Ρωσία στον πλανήτη και αυτό πρέπει να το χωνέψετε.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img