Ετοιμάζεται να μας θυσιάσει η κυβέρνηση για λίγα ευρώ – Και όσοι σωθούν – σώθηκαν

Σε μία εντελώς αλλοπρόσαλλη κίνηση γεμάτη πανικό είναι έτοιμη να προβεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά από χιλιάδες θυσίες του ελληνικού λαού και μετά από τεράστιες υποχωρήσεις αλλά και την απόλυτη υπακοή του, σχεδόν σε όλα τα μέτρα που πρότειναν για την προστασία των πολιτών είναι έτοιμη να άρει το Lock Down στις 1 Δεκεμβρίου με πρόσχημα την άσχημη κατάσταση την εθνική οικονομία.

Δες εδώ τον τρόπο που μπορείς να κάνεις τα φετινά Χριστούγεννα να ξεχωρίσουν με μηδενικά έξοδα και να στολίσεις το σπίτι σου έτσι ώστε να το κοιτάνε όλοι όσοι περνάνε απ έξω και να το δείχνουν.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη χωρίς να έχουν πέσει ο αριθμός των κρουσμάτων και χωρίς να έχουν πέσει ο αριθμός των νεκρών και των διασωληνωμένων ετοιμάζετε να ανοίξει την αγορά στην 1 Δεκεμβρίου ώστε να κυκλοφορήσει ο κόσμος στην αγορά και να κινηθεί χρήμα.

Η κυβέρνηση και ενώ είχε δόσει δεκάδες εκατομμύρια στα κανάλια και στους καναλάρχες εξαγιάζοντας επικοινωνιακά την Ελληνική οικονομία και διασφαλίζοντας την κερδοφορία των συνεργατών της στο απόλυτο ξαφνικά ρισκάρει τις ζωές των Ελλήνων διότι θέλει να τους παρέχει και άλλη πρόσκαιρη ευημερία ρισκάροντας τις ίδιες τις ζωές τους.

Εντελώς ανεύθυνή η στάση της κυβέρνησης να ανοίξει την αγορά στην παρούσα φάση της πανδημίας. Ευχόμαστε να μην γίνουμε μάρτυρες χιλιάδων θανάτων.

Δες εδώ τον τρόπο που μπορείς να κάνεις τα φετινά Χριστούγεννα να ξεχωρίσουν με μηδενικά έξοδα και να στολίσεις το σπίτι σου έτσι ώστε να το κοιτάνε όλοι όσοι περνάνε απ έξω και να το δείχνουν.

Πρόσφατα Άρθρα

H καυτή αστυνομικός που πήρε αναρρωτική λόγο κορονοιού και έβαζε φωτογραφίες στο instagram από τις διακοπές της σε νησιά (pics)

Η περίοδος που διανύουμε είναι από τις ποιο αλλόκοτες των τελευταίων ετών. Βλέπουμε και διαβάζουμε καθημερινά άρθρα από την μία την ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση...

Προς καταστροφή η Ελληνική οικονομία μετά την τελευταία απόφαση της κυβέρνησης 2στους 3 θα κάνουν πτώχευση

Σε απόλυτη χρεωκοπία οδεύει η αγορά και οι μικροκαταστηματάρχες μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μην ανοίξει μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου τίποτα. Η οικονομία...

Αυτό είναι το πιο όμορφα στολισμένο σπίτι στην Θεσσαλονίκη για τα Χριστούγεννα

Μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν στολίσει και έχουν μπει σε γιορτινό mood. Ακόμα στις μέρες τους κορονοιού κάποιοι...

O τελειότερος τρόπος για τον εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο στολισμό που έχετε κάνει ποτέ

Μίας και έρχονται οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων αποφασίσαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πως θα κάνετε έναν εντυπωσιακό στολισμό πολύ φθηνά...

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here