Ετοιμάζει στρατόπεδα συγκέντρωσης μετά τα Χριστούγεννα για τους ανεμβολίαστους που θα μπαίνουν σε καραντίνα

spot_imgspot_img

Σε ένα μέτρο που θυμίζει Βόρεια Κορέα είναι πρόθυμη να περάσει η Ελληνική κυβέρνηση μετά τα Χριτούγεννα αν συνεχιστεί η αύξηση των κρουσμάτων με τους σημερινούς ρυθμούς. Μάλιστα η πρόταση που έθεσαν στελέχη της κυβέρνησης στους υπουργούς ήταν να δημιουργηθούν κέντρα καραντίνας για τους ανεμβολίαστους μόνο και μάλιστα έγινε δεκτό σαν μέτρο έκτακτης ανάγκης από τους αρμόδιους υπουργούς.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Το σχέδιο του μέτρο έχει ήδη ξεκινήσει με αθόρυβο τρόπο. Ήδη στην Θεσσαλονίκη ετοιμάζετε ένα μεγάλο κέντρο καραντίνας σε παλιά στρατόπεδα στα πρότυπα των Hot spot και θα οδηγούνται εκεί μόνο οι ανεμβολίαστοι νοσήσαντες που θα πρέπει να κάθονται καραντίνα 15 ημέρες

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα μπορεί κάποια συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών να εξερεθεί και να εργάζεται από το σπίτι ή αν είναι μπορεί κάποιος προστάτης οικογενείας να διατελέσει την καραντίνα στο σπίτι του.

Το μέτρο αυτό προς το παρόν είναι στα ντουλάπια του υπουργείου και θα εξαρτηθεί η εφαρμογή του από την πορεία της πανδημίας. Με την κυβέρνηση να δείχνει αποφασισμένη να ρίχνει όλη την ευθύνη συνεχώς στους ανεμβολίαστους.

Δείτε επίσης: Η κάμερα ασφαλείας που έχει νοημοσύνη , ακολουθεί την κίνηση, μιλάει, ακούει,  και σας προστατεύει χωρίς έξοδα εγκατάστασής 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img