Έχασε την στήριξη από το λαό του ο Ζελένσκι Χιλιάδες Ουκρανοί του ζητάν να παραδοθεί και φύγει

spot_imgspot_img

Χιλιάδες είναι πλέον οι Ουκρανοί που βιώνουν τον εφιάλτη του πολέμου και αμφισβητούν ανοιχτά πλέον τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντιμίρ Ζελένσκι. Πλήθος κόσμου βλέπουν ως κύριο υπεύθυνο για την εμπλοκή της Ουκρανίας σε πόλεμο με την Ρωσία τον ίδιο και την κυβέρνηση του με βασική κατηγορία ότι πίστεψε στις υποσχέσεις της δύσης και της ΕΕ.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Μάλιστα κάποιες ομάδες ανθρώπων δεν διστάζουν να τον απειλούν για την ζωή του και να τον χαρακτηρίζουν ώς προδότη, ζητώντας τον να παραδοθεί και να φύγει από την χώρα αφήνοντας την Ουκρανία σε ειρήνη. Επίσης του ζητάνε να σταματήσει να κρύβετε για να σώσει τον εαυτό του και την οικογένειά του ενώ την ίδια ώρα Ουκρανοί στρατιώτες χάνουν τις ζωές τους για να συνεχίζει αυτός να είναι Πρόεδρος.

Η Ένωση Συλλόγων της Περιφέρειας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ απευθύνει κάλεσμα στον Ουκρανό Πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, να παραιτηθεί από το αξίωμά του.

«Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή για τον ουκρανικό λαό, είναι να καλέσετε όλους τους στρατευμένους, που κατόπιν ορκωμοσίας είναι αναγκασμένοι να πολεμήσουν, να σταματήσουν και να καταθέσουν τα όπλα τους. Έτσι, θα μείνουν ζωντανοί! Θα επιστρέψουν στους γονείς τους, στις γυναίκες τους και στα παιδιά τους.

Μην πάρετε το κρίμα στον λαιμό σας! Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία. Όσο για εσάς, να παραιτηθείτε του προεδρικού σας αξιώματος και να πάτε στο καλό! Να πάτε κάπου, όπου η παρουσία σας εξακολουθεί να είναι επιθυμητή. Αυτός ο τελευταίος ρόλος που παίξατε, ήταν μια παταγώδης αποτυχία!» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Πέμπτης 24/02, η Ρωσία ξεκίνησε στρατιωτική επιχείρηση αφού οι Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ουκρανικών κυβερνητικών δυνάμεων.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img