Φοβισμένοι Έλληνες στρατηγοί και ναύαρχοι απουσίαζαν από τα Ίμια και τα παρέδωσαν αποδεχόμενοι την κατάσταση – Μόνο ένας ψαράς πήγε και έριξε στεφάνι και βρήκε τον μπελα του με τους Τούρκους Βίντεο

spot_imgspot_img

Φαίνεται ότι ο μισθός, η πολιτική καριέρα και η εσωτερική διπλωματία έχουν μεγαλύτεροι αξία από την εθνική αξιοπρέπεια, την ιστορία και την τιμή για τους Έλληνες στρατηγούς και τους Έλληνες ναύρχους και γενικά αξιωματούχους των ενόπλων δυνάμεων.

Αυτό είναι το πολυτελές sex shop με τις καλύτερες τιμές και την μεγαλύτερη ποικιλία

Απουσίαζαν σαν φοβισμένα παιδάκια από την μαύρη επέτειο των Ιμίων. Όπως και τότε έτσι και τώρα η ταπείνωση για την χώρα μας δεν έχει τέλος. Τότε οι στρατιωτική ηγεσία άτολμη και φοβισμένη να αντιδράσει θυσίασε τους Έλληνες που είχαν το σθένος να αντισταθούν.

Στις 31 Ιανουαρίου και ώρα 01:40 Τουρκικές ειδικές δυνάμεις αποβιβάζονται στη Μεγάλη Ίμια (Δυτική). Στις 05:30 της ίδιας μέρας ελικόπτερο του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, που απονηώθηκε από τη φρεγάτα Ναυαρίνο για να διαπιστώσει την πληροφορία παρουσίας Τούρκων στη βραχονησίδα κατέπεσε αφού πρώτα γαζώθηκε από τουρκικά πυρά κατά την επιστροφή του στη φρεγάτα και τα τρία μέλη του πληρώματος, ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός, σκοτώθηκαν.

Δυστυχώς ο μόνος άνθρωπος φέτος που θυμήθηκε τους πεσόντες ήταν ένας Έλληνας ψαράς που πήγε με το καΐκι του μόνος του να ρίξει ένα στεφάνι με τους Έλληνες μισθοφόρους βαθμοφόρους να κρύβονται στα καβούκια τους σαν φοβισμένη υπηρέτες της πολιτικής.

Αυτό είναι το πολυτελές sex shop με τις καλύτερες τιμές και την μεγαλύτερη ποικιλία

Ταυτόχρονα, οι Τούρκοι προκαλούν και σήμερα για τα Ίμια. Ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών Müsteşarı Öymen δήλωσε:

”Δεν υπάρχει συνθήκη που να αποδεικνύει ότι τα Ίμια ανήκουν στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν διατάξεις!”

Δηλώσεις Cem Gürdeniz:

”Τα Ίμια είναι ο καρκίνος της Ελλάδας. Όλα θα λυθούν. Η Αθήνα θα αναγκαστεί να αποδεχθεί το γεγονός ότι τα νησάκια αυτά ανήκουν στην Τουρκία. Ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί με πολιτικά, ή νομικά μέσα.”

Δυστυχώς όπως πάντα οι Ελληνική μεριά σωπαίνει ένοχα.

Αυτό είναι το πολυτελές sex shop με τις καλύτερες τιμές και την μεγαλύτερη ποικιλία

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img