Φταίνε η ανεμβολίαστοι όχι η κυβέρνηση για την οικονομία λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης (Βίντεο)

spot_imgspot_img

Διχαστικός και προκλητικός εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης στην τηλεόραση του Open. Ρίχνοντας εξ ολοκλήρου όλη την ευθύνη για την οικονομική καταστροφή που έχει επέλθει η εστίαση αλλά και γενικότερα η Ελληνική αγορά στους ανεμβολίαστους.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου ποια είναι η γνώμη του για τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών εστίασης να κλείσουν τα καταστήματά τους. Η απάντησή του ήταν. «Αντιλαμβανόμαστε ότι στεναχωρήθηκαν για τα μέτρα. Αλλά η στεναχώρια τους δεν πρέπει να κατευθύνεται προς την κυβέρνηση που αναγκαστικά τα θέσπισε λόγω της πανδημίας, αλλά στους ανεμβολίαστους συμπολίτες τους που επιμένουν να υπάρχει πανδημία στην Ελλάδα με το να μην εμβολιάζονται».

Να θυμίσουμε στον κύριο Γεωργιάδη ότι σύμφωνα με τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση του και σαν πολύ καλός μιμητής του Γκέμπελς που θα ζήλευε το επίπεδο προπαγάνδας που κάνει ο ίδιος. Οι ανεμβολίαστοι πραγματοποιούν κάθε εβδομάδα 2 rapid test που σημαίνει ότι ελέγχονται και είναι αποκλεισμένοι από τους εσωτερικούς χώρους εδώ και καιρό.

Θέλοντας λοιπόν να πετάξει την αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής και εκμεταλλευόμενος την επικοινωνιακή δύναμη των καναλιών και την αβάντα που κάνουν στο κόμμα του προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Δείτε το βίντεο.

Δείτε επίσης: Η κάμερα ασφαλείας που έχει νοημοσύνη , ακολουθεί την κίνηση, μιλάει, ακούει,  και σας προστατεύει χωρίς έξοδα εγκατάστασής 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img