Γαντζωμένη στην καρέκλα της η Λίνα Μενδώνη ακόμα και με την αποκάλυψη του παιδεραστή συνεργάτη της – Βράζουν στην ΝΔ να σώσουν τον Μητσοτάκη και τις επιλογές της παρέα τους

spot_imgspot_img

Δεν κουνιέται από την θέση της και αρνείται κατηγορηματικά να παραιτηθεί η υπουργός Λίνα Μενδώνη από τη καρέκλα της και τον παχυλό μισθό της. Παρά τις υποσχέσεις των στελεχών της ΝΔ ότι θα την βολέψουν σε νέα έμμισθη θέση σε κάποια άλλη υπηρεσία.

Η καλύτερη κουρευτική μηχανή από χειρουργικό ατσάλι σε απίστευτη τιμή

Μάλιστα η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να σώσει την επικοινωνιακή εικόνα του πρωθυπουργού και των μεγάλων στελεχών της κυβέρνησης για τα σκάνδαλα περί βιασμών και παιδεραστίας που σκάνε το ένα πίσω από το άλλο. Προσωπικές φιλίες, πολιτικές χάρες και ένα ολόκληρο σύστημα έδινε θέσεις διευθυντικές σε ανθρώπους χωρίς καμία αρχή και χωρίς κανένα ήθος και αυτό σήμερα έρχεται η επικοινωνιακή ομάδα της ΝΔ να το αντιμετωπίσει σώζοντας την εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη κρύβοντάς τον πίσω από την δικαιολογία της άγνοιας επιρρίπτοντας την ευθύνη των επιλογών σε δευτερεύοντας πρόσωπα. Αυτό είναι λοιπόν και το γεγονός που γνωρίζει καλά η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και αρνείται να φύγει από την θέση της και να παραιτηθεί αφήνοντας τον τεράστιο μισθό της ακόμα και σε θέματα ηθικής όπως το σκάνδαλο παιδεραστίας που ήρθε στο φως και αφορά την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Πρώτη λοιπόν στην προσπάθεια ξεπλύματος και εκτελώντας χρέη “πολιτικού βαθμοφόρου” μπήκε η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ είπε:

«Ένας Κυριάκος Μητσοτάκης που αν μη τι άλλο κανένας δεν μπορεί να μην παραδεχθεί ότι είναι ένας άριστος οικογενειάρχης και πατέρας και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να δεχθεί ότι υπάρχει κάποιος στην κυβερνητική δομή να κάνει αυτά τα αίσχη, δεν υπάρχει περίπτωση να γνώριζε, ούτε να φανταστεί κάτι τέτοιο»

Η καλύτερη κουρευτική μηχανή από χειρουργικό ατσάλι σε απίστευτη τιμή

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img