Ειρωνεύονται και διασκεδάζουν στον ΣΚΑΙ που η κυβέρνηση τους που τόσο επάξια υπακούν εξοντώνει οικονομικά τους Έλληνες. Μάλιστα στον ΣΚΑΙ πήραν την μερίδα του Λέοντος από τα χρήματα που έδωσε η κυβέρνηση στα ΜΜΕ για την επικοινωνιακή προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ότι και αν αποφασίσει.
Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.
Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου ενώ την ίδια ώρα οι Έλληνες δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν με τα εξοντωτικά τεστ που τους έχουν υποβληθεί για να έχουν λίγο από την αξιοπρέπεια τους. Γελάνε και ειρωνεύονται λέγοντας ουσιαστικά καλά να πάθουν. Φυσικά οι εντεταλμένοι δημοσιογράφοι δεν λένε πουθενά ότι σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες το τεστ είναι δωρεάν και το PCR σε χώρες που επικαλούνται οι ίδιοι όπως η Αυστρία, το Βέλγιο η Γερμανία είναι κάτω από 1 ευρώ. Ενώ στην Ελλάδα είναι στα 10 και στα 40 ευρώ αντίστοιχα.
Δείτε και καμαρώστε τους κυβερνητικούς εκπροσώπους του ΣΚΑΙ.