Ο υπουργός επικρατείας Γεραπετρίτης δεν τολμάει να πει την λέξει Αιγαίο – Τι έχουν συμφωνήσει με την Τουρκία;

spot_imgspot_img

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα στελέχη της έχουν καταλάβει τα εγκληματικά διπλωματικά τους λάθη του τελευταίου μήνα και ότι έχουν θέση την Ελλάδα με την πλάτη στον τοίχο στην διεθνή σκακιέρα με τις βλακώδεις δουλοπρεπείς συμπεριφορές με την εντολή Γερμανίας και Αμερικής και προσπαθούν με επικοινωνιακά τεχνάσματα να σώσουν ότι ποσοστό σώζεται πριν πάνε στην κάλπη μέχρι τέλος καλοκαιριού.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» έκανε λόγο για επιτάχυνση των διαδικασιών που απαιτούνται όσο αφορά τους υδρογονάνθρακες

Συγκεκριμένα, για τον υποθαλάσσιο αγωγό EastMed κατ’ αρχάς, αναγνωρίζει μεν ότι είναι «ένα εξαιρετικά σύνθετο έργο από τεχνική και οικονομική άποψη», παραμένει, ωστόσο, «ως επιλογή και θα αξιολογηθεί με βάση τα κριτήρια σκοπιμότητας και βιωσιμότητας που έχουν τεθεί».

Σε σχέση με τους υδρογονάνθρακες, τονίζει, «θα επιταχύνουμε τις απαιτούμενες διαδικασίες, ώστε στο συντομότερο δυνατό χρόνο να έχουμε αποτελέσματα στις περιοχές που εμφανίζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την άποψη του δυνητικού αποθεματικού, δηλαδή στον θαλάσσιο χώρο του Ιονίου και της δυτικής και νότιας Κρήτης. »Σε οποιαδήποτε εκδοχή, η Ελλάδα θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο για τη μεταφορά φυσικού αερίου».

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι στην συνέντευξή του δεν τόλμησε να αναφέρει καν την λέξει Αιγαίο γιατί μάλλον αποδέχεται τα λεγόμενα Βενιζέλου που μόλις πρίν δύο ημέρες κούνησε το δάχτυλο στους Έλληνες λέγοντας ότι το Αιγαίο δεν είναι Ελληνική λίμνη και δεν τόλμησε να κάνει λόγο για το θαλάσσιο οικόπεδο ανατολικά της Κρήτης και ανάμεσα από Κύπρο και Κρήτη που σύμφωνα με τα μέχρι τώρα γνωστά στοιχεία είναι και το σημείο με τα μεγαλύτερα κοιτάσματα.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η Ελληνική κυβέρνηση για ακόμα μία φορά κάνει διπλωματική άτακτή υποχώρηση και δίνει το πράσινο φως στην Τουρκική πλευρά να κάνει επιπλέον διεκδικήσεις σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο. Προφανώς η Ελληνική κυβέρνηση δειλιάζει ακόμα και να αναφέρει αυτές τις περιοχές ανοιχτά σε συνέντευξη για να μην ακούσουν οι Τούρκοι την πραγματικότητα και παρεξηγηθούν.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img