Γερό χαστούκι Σερβίας κατά ΕΕ και ΝΑΤΟ

spot_imgspot_img

Μετά από πολύωρες πιέσεις της Σερβικής κυβέρνησης από την δύση και την ΕΕ για να εκδόσει ανακοίνωση κατά της Ρωσίας και την εισβολή στην Ουκρανία και να συμμετέχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας δέχθηκε ένα ηχηρό και δυνατό ράπισμα η ΕΕ που δεν το περίμενε.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η Σερβία που είναι στην καρδιά της Ευρώπης και φιλικά προκυμμένη προς όλα τα ορθόδοξα κράτη εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του προέδρου της Αλεξάνταρ Βούτσιτς που λέει ξεκάθαρα πως δεν θα στηρίξει τις κυρώσεις της δύσης έναντι της Ρωσία.

Μάλιστα τα Σερβικά ΜΜΕ εδώ και δύο μέρες προσπαθούν να θυμίσουν στον κόσμο που ξεχνάει γρήγορα πως κάποτε και η ίδια βρέθηκε σε ανάλογη θέση με εντελώς χειρότερη μεταχείριση από την Αμερική και με χιλιάδες βόμβες ουρανίου να σκάνε στην χώρα τους με περισσότερους από από 20.699 νεκρούς και 7.000 αγνοούμενους που μάλλον εξαϋλώθηκαν ανάμεσά τους χιλιάδες γυναικόπαιδα με χυδαία προσχήματα της δύσης.

Αλλά τότε καμία κύρωση δεν επιβλήθηκε στην Αμερική και την Γερμανία την Ελλάδα και την Ιταλία που συμμετείχαν ενεργά στην διάσπασή της.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img