Πιάστηκαν στα χέρια και επενέβη η ασφάλεια μεταξύ εμβολιασμένων και ανεβολιάστων σε νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη

spot_imgspot_img

Σήμερα το πρωί συνέβη ένα ακραίο περιστατικό μεταξύ πολιτών στον νοσοκομείo Άγιος Δημήτριος στα κάστρα Θεσσαλονίκης. Το περιστατικό ξεκίνησέ μεταξύ ενός μεσήλικα άντρα 59 ετών με υποκείμενα νοσήματα ο οποίος έχει υποστεί και εγχείρηση τριπλού by pass πριν τρία έτη. Οι γιατροί που παρακολουθούν την υγεία του 59χρονου άντρα τον συμβούλεψαν να μην εμβολιαστεί λόγο πιθανότητας θρόμβωσης και μυοκαρδίτιδας που θα μπορούσε να είναι μοιραία στην περίπτωσή του.

Δείτε επίσης τα πιο Luxury sex toys παιχνίδια στην Ελλάδα στις καλύτερες τιμες

Ο 59χρονος άντρας όταν έφτασε στον Άγιο Δημήτριο με προγραμματισμένο ραντεβού για μία εξέταση στο μάτι του, ερωτήθηκε από μία γυναίκα- πολίτη χωρίς να έχει καμία δικαιοδοσία και παρόλο που τηρούταν όλα τα μέτρα προστασία από όλους περίπου ίδιας ηλικίας. Άν έχει κάνει το εμβόλιο. Ο 59 χρονος άντρας μόλις απάντησε ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο και πριν προλάβει καν να δώσει εξηγήσεις. Άρχισε να δέχεται μία απίστευτη φραστική επίθεση από την 59 γυναίκα, μία φίλη της και δύο ακόμα άντρες περίπου 45 ετών. Το αποκάλεσαν τρομοκράτη και δολοφόνο καθώς και του εξύβριζαν με απίστευτους χαρακτηρισμούς εξαπολύοντας κατάρες κατά της οικογένειάς του λόγο του ότι δεν ήταν εμβολιασμένος.

Εκείνη την στιγμή στον χώρο αναμονής βρισκόταν και άλλοι πολίτες που άρχισαν να αντιδράνε σε αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά και άρχισαν να υπερασπίζονται τον 59 χρονο και τα δικαιώματά του. Τότε οι δύο άντρες μαζί με την γυναίκα σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους, και κατευθύνθηκαν προς τον 59 χρονο με ένταση και ορμή αρχίζοντας να τον τραβάνε και να τον σηκώνουν από την καρέκλα του ώστε να τον πετάξουν έξω από το νοσοκομείο γιατί ήταν ανεμβολίαστος. Εκείνη την στιγμή σηκώθηκε ένας νεαρός 25 ετών γεροδεμένος και ανέκοψε την επίθεση προς τον 59χρονο άντρα χωρίς να κάνει χρήση βίας, απωθώντας του τρεις εξοργισμένους εμβολιασμένους πολίτες, ανακόπτοντας την επίθεση.

Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτό από τους υπεύθυνους της πόρτας και τους security του νοσοκομείο το περιστατικό, επενέβησαν με περίσσια ψυχραιμία και λογική και απετράπη κάποια συμπλοκή μεταξύ πολιτών αποσοβώντας τα χειροτέρα. Να σημειωθεί ότι το προσωπικό του νοσοκομείου security, νοσηλευτές και ιατροί ήταν άψογοι στην συμπεριφορά τους, αλλά και στην διαχείριση της κρίσης με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Δείτε επίσης τα πιο Luxury sex toys παιχνίδια στην Ελλάδα στις καλύτερες τιμες

Δυστυχώς από εδώ και πέρα θα είμαστε μάρτυρες πολλών τέτοιων περιστατικών με τον διχασμό που σπέρνει η κυβέρνηση μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img